23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Steni introducerer facadeplader med mørk kerne

Hos Steni er vi stolte af at kunne præsentere en vigtig opgradering til vores populære facadeplade, Steni Colour. Efter stor efterspørgsel fra vores kunder kan vi nu tilbyde Steni Colour med en mørk kerne, hvilket bringer en række æstetiske og praktiske fordele med sig. Læs med her og bliv klogere.

Langtidsholdbare facadeplader med 60 års garanti
Tidligere har Steni Colour facadeplader altid haft en lys kernefarve. Dette betød, at ridser og skrammer kunne være synlige, da den lyse kerne stod i kontrast til den farvede overflade. Derfor er vi begejstret for at kunne tilbyde facadeplader med en mørk kerne som en del af vores sortiment. 

En af de mest bemærkelsesværdige fordele ved vores gennemfarvede facadeplader er deres utrolige holdbarhed. De nye Steni Colour facadeplader med mørk kerne kommer med en imponerende garanti på 60 år. Desuden er vores facadeplader designet til ikke at suge fugt, hvilket betyder, at de ikke misfarves eller delaminerer over tid. Dette gør vores plader til en pålidelig og langtidsholdbar løsning for alle typer byggeri.

Forbedret æstetik og funktionalitet
Den gennemfarvede mørke kerne sikrer ikke kun æstetiske fordele, men også funktionelle. Med en helt gennemfarvet facadeplade, så vil naturlige ridser og skrammer ikke længere være lige så synlige som tidligere. Derudover påvirker ridser og skrammer ikke levetiden eller garantien på pladerne i modsætning til mange andre produkter på markedet. Dette betyder, at bygninger kan bevare deres æstetiske udtryk og værdi i mange år fremover selv med daglig slitage.

I forlængelse heraf har vi udviklet et digitalt værktøj, der kan hjælpe dig eller din virksomhed med at teste forskellige farvekombinationer til byggeriet. Klik her for at komme i gang.  

En løsning på efterspørgslen
Introduktionen af Steni Colour med mørk kerne er et direkte svar på den store efterspørgsel fra vores kunder. Mange af vores kunder har længe ønsket en facadeplade, hvor kernefarven matcher overfladefarven for at minimere synligheden af ridser og skrammer. Vi har lyttet til vores kunders behov og er glade for nu at kunne tilbyde denne forbedrede løsning. Hvis du eller din virksomhed har spørgsmål eller brug for rådgivning, så kan vi kontaktes på tlf.: 70 27 01 22 eller på mail: steni@steni.dk. 

Steni Danmark A/S
Bækkeskovvej 5
2665 Vallensbæk
Vallensbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78508019

Kontaktperson

CB
Claus Bøgeskov
Country Manager
cb@steni.dk

Send til en kollega

0.047