23948sdkhjf
Del siden
Annonce

UDDANNELSE: Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri

Uddannelsen giver en grundig indføring i begrebet bæredygtighed inden for byggeriet. Du opnår indsigt og kompetencer til at rådgive om, hvordan bæredygtighed realiseres gennem alle byggeriets processer – fra design over konkrete valg og beregninger til udførelse og drift.

Byggeriet skal være langt mere bæredygtigt for at leve op til de nye klimakrav og bidrage til en markant nedbringelse af CO2-udledningen. Det forudsætter nye kompetencer i alle led af værdikæden, større tværfaglighed i hele branchen samt implementering af nye processer i byggeriet. For bæredygtighed kan ikke ”drysses” på det enkelte byggeprojekt til sidst, men skal være velintegreret i byggeriets processer, værktøjer og metoder. 

Denne uddannelse giver dig den nødvendige viden og værktøjer til at rådgive om bæredygtighed i både byggeprojekt og proces. Du får kendskab til begrebsapparatet og forståelse for, hvilke kriterier og parametre, der gør sig gældende i et bæredygtigt byggeri samt implikationerne af disse. Du bliver i stand til at træffe velfunderede bæredygtighedsvalg baseret på relevante data og målsætninger samt vælge de mest egnede metoder og værktøjer til et givent byggeprojekt.

31. oktober 2024 i Ballerup

Læs mere

 

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047