23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se de rørende billeder: Ung murerlærling hyldes til World Skills af venner, familie og kollegaer

I lørdags blev Tobias færdig, sammen med en lang række andre trætte World Skills-deltagere, der alle har kæmpet hårdt i fire drøje dage.

Nu er der ikke mere, de unge mennesker kan gøre, og dommere fra hele verden skal til at finkæmme resultaterne for at udpege de endelige vindere.

Mens Tobias satte slutspurten ind for at nå i mål, kom der kollegial opbakning fra det nordjyske. Vores områdechef i Hjørring, Nicolai Thomsen, og serviceformand Lasse Lehmann Nielsen var rejst ca. 1.600 km for at heppe på Tobias.

- Vi er utroligt stolte, og det er spændende at se ham dyste mod så mange dygtige lærlinge fra hele verden. Han har gjort det godt, fortæller Nicolai Thomsen.

- Han er en dygtig ung mand, og han er vellidt ude på pladsen, fortæller Lasse Lehmann, der til daglig har Tobias ude på sine byggepladser. Han fortsætter:

- Det er en stor ting for en ung mand at gå igennem sådan et forløb, og han har virkelig udviklet sig. Han var måske en anelse genert, da han startede, men de mange oplevelser og den faglige udvikling har styrket ham på mange punkter.

Da klokken lød, og murerskeerne skulle lægges til ro, blev Tobias ikke alene hyldet af kollegaer og familie, men også af et stort opbud af danskere, der på den ene eller anden måde er tilknyttet Skills. Der var derfor et stort heppekor, da slutspurten blev sat ind.

Man kommer heller ikke igennem Skills uden lidt skrammer. Tobias kæmpede med næseblod om fredagen, men med to totter vat og ekstra dybe vejrtrækninger kæmpede han ufortrødent videre. Hans rolige sind kom ham til gode flere gange, da vi desværre kunne se, at nogle deltagere bukkede under for presset.

I dag (Søndag) afholdes den store afslutningsceremoni, hvor de endelige resultater også offentliggøres.

 

JORTON A/S
Robert Fultons Vej 16
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26207207

Send til en kollega

0.094