23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lad bogstavlegen begynde! Nyt om ESPR og FSR fra EU + Bliv klogere på AI, ESPD og NPP

Er du klar til lidt bogstavleg? Det er vist ikke nogen hemmelighed, at EU-Kommissionen har en forkærlighed for akronymer - og i mange tilfælde er det da også langt mere praktisk med forkortelser. Men hvad betyder ESPR og FSR egentlig for dig som offentlig indkøber?

EU-Kommissionen har for nylig oplyst, at the Ecodesign for Sustainable Products Regulation (ESPR) er trådt i kraft, og at de har publiceret et Staff Working Document (SWD) om the Foreign Subsidies Regulation (FSR).

ESPR giver Kommissionen mulighed for at vedtage gennemførelsesretsakter, der fastsætter minimumskrav til grønne offentlige indkøb for offentlige indkøbere for de produkter, den regulerer.

SWD består af en række spørgsmål og svar, der giver indledende afklaringer om vurderingen af ​​forvridninger forårsaget af udenlandske subsidier på det indre marked og om anvendelsen af ​​balancetesten under the Foreign Subsidies Regulation (FSR).

Du kan læse mere om, hvad de nye juridiske tiltag betyder for dig som offentlig indkøber på Nohrcons hjemmeside, og du kan nu også høre om det højaktuelle emne FSR på Nohrcons internationale udbudskonference, Nordic Public Procurement Forum 2024 (som vi selv ynder at forkorte med NPP '24), da Jean-Maxime Blutel, partner i Mayer Brown i Paris, netop er blevet føjet til den prestigefulde liste over talere. NB. Husk, at Tilmeld 3, betal for 2-rabatten udløber den 11. oktober!

 

...Og er du kæmpe fan af akronymer og forkortelser i øvrigt, så kig også forbi vores kurser om AI, ESPD og eForms!

 

PS. Husk også at vi starter næste certificeringsforløb om offentligt indkøb og udbudsret op inden længe: 

Certificering i udbudsret

 

Se alle Nohrcons kurser og konferencer inden for Byggeri og Udbud:

www.nohrcon.dk

 

(Billeder: AI & Nohrcon)

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.144