23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Limtræ og lamelspær sænker CO2-aftryk på Herningsholm Landbrugsskole

Hos Profile A/S er vi stolte over at kunne levere løsninger i limtræ og lamelspær til det spændende byggeri af Herningsholm Landbrugsskole.

 

Herningsholm Landbrugsskole er resultatet af et tæt samarbejde mellem Sweco Architects, Rum A/S og Lph Byg A/S

Lph Byg A/S er totalentreprenør på den 1580 m² store skolebygning, der omfatter topmoderne undervisningsfaciliteter, kreative udearealer og fællesområder med hjemlig atmosfære.

I et byggeprojekt som Herningsholm Landbrugsskole, hvor ønsket om et meget lavt CO2-aftryk har spillet en central rolle, er valget af byggematerialer vigtig. Skolen sigter efter at minimere miljøpåvirkningen til blot 8 kg CO2-ækvivalenter/m²/år – langt under de 12 kg, som er standardkravet. Valget af limtræ og lamelspær er afgørende for at realisere denne ambition.

Udover de betydelige miljømæssige fordele har valget af limtræ og lamelspær også givet markante tidsbesparelser under montagen. Limtræet blev leveret som præfabrikerede rammer hvilket i høj grad har forkortet montagetiden. I sidebygningerne blev de oprindeligt projekterede limtræsrammer erstattet med lamelspær, der kunne monteres på blot tre arbejdsdage.

Vi ser frem til at følge projektets udvikling og er glade for at kunne bidrage med en ansvarlig løsning, der understøtter den grønne omstilling i byggeriet.

Se flere limtræsreferencer
Læs mere om limtræskonstruktioner

Se flere lamelspær-referencer
Læs mere om lamelspær-konstruktioner

Profile A/S
Skånevej 2
6230 Rødekro
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24212394

Kontaktperson

Dorthe Sprøgel Svendsen
Projektchef Trækonstruktioner
+45 27795484 dsp@profile.dk

Send til en kollega

0.063