23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fugtmåling på den nemme måde!

Den rette fugtmåler gør hele forskellen og forebyggelse af fugtskader begynder med en bedre diagnose! Protimeter har opdateret deres populære fugtmåler program med bl.a. 3x længere batteritid og et større display!

Ny SurveyMaster fra Protimeter

Denne dobbeltfunktionelle pin- og ikke-invasive fugtmåler er ergonomisk designet til nem betjening med én hånd og måler fugt i bygninger og andre relaterede strukturer, både på og under overfladen. Dette gør det muligt for dig at vurdere fugtniveauer både i forbindelse med nye og renoveringsaktiviteter samt diagnosticere fugtrelaterede problemer i eksisterende bygninger.

Vores nye model har en større skærm for nem aflæsning, automatisk kalibreringskontrol efter hver 50. tænding, og mulighed for bruger-kalibrering af den ikke-invasive funktion. Desuden er batteriets levetid nu 3 gange længere!

SurveyMaster fugtmåleren har Bluetooth-funktionalitet til at forbinde med vores Protimeter Connect-app. Dette giver dig mulighed for at gemme og downloade målinger med tids- og datostempel.

 
Ny Digital Mini fra Protimeter

Robust, præcis og nem at bruge. Vi præsenterer vores bærbare og præcise fugtmåler med pin-teknologi, som har både farve-LED-indikation og en stor digital skærm. Vores nye model har også automatisk kalibreringskontrol efter hver 50. tænding, en større skærm og 3 gange længere batterilevetid.

Protimeter Digital Mini giver bygningsprofessionelle—såsom skadeservicefolk, landmålere, byggefirmaer og arkitekter—mulighed for at vurdere fugtniveauer i bygninger under nybyggeri og renoveringsaktiviteter. Den hjælper dig med nemt at identificere omfanget af fugtindtrængningen, diagnosticere årsagen til problemet og overvåge ændringer i fugtniveauet.

Fugtmåleren har også Bluetooth, så du kan forbinde og gemme målinger i Protimeter Connect-appen. Hver måling får et tids- og datostempel, så du nemt kan holde styr på dine målinger.

Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

Elma Instruments A/S
Ryttermarken 2
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24229408

Kontaktperson

S&S
Support & Salg
info@elma.dk

Send til en kollega

0.047