23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Anvisninger.dk lancerer nu engelske SBi-anvisninger!

Få adgang til de helt nye engelske SBi-anvisninger, som giver engelsktalende studerende, fagfolk og virksomheder de nødvendige værktøjer til succes i bygge- og renoveringsprojekter.

Hvorfor er disse anvisninger vigtige?
Byggebranchen bliver stadig mere international, hvilket ses både på uddannelsesinstitutioner, i virksomheder og på byggepladser. Dette skaber et stigende behov for engelsksproget materiale om dansk byggeskik, især inden for renovering og transformation. Renovering udgør allerede over halvdelen af omsætningen i den danske byggebranche og forventes at spille en endnu større rolle i fremtiden. Med vores fem nyoversatte SBi-anvisninger kan engelsktalende nu få adgang til vigtig viden, der er afgørende for succesfulde renoveringsprojekter – både i Danmark og globalt.
 
Hvad indeholder de?
Disse engelske anvisninger dækker nøgleområder som vådrum, tage, fugtproblematikker, og håndtering af farlige stoffer som PCB. Hver anvisning tilbyder praktiske, veldokumenterede løsninger baseret på mange års dansk erfaring.
 
Anvisningerne er ikke bare oversat. De er nøje bearbejdet af forskere med speciale i bygningsfysik og i tæt samarbejde med oversættere og redaktører med byggefaglig baggrund, så udenlandske studerende, samarbejdspartnere og kollegaer kan bidrage til det danske byggeri – uden at sprogbarrierer står i vejen.
 
Engelske anvisninger
De fem nyoversatte anvisninger inkluderer praktisk vejledning inden for følgende områder:

- Vådrum: Effektiv håndtering af vådrum og deres særlige udfordringer.
- Tage: Sikring af holdbarhed og energieffektivitet i tagkonstruktioner.
- Fugt i bygninger: Identifikation og udbedring af fugtskader.
- PCB: Undersøgelse og vurdering af PCB i bygninger.
- PCB: Afhjælpning, renovering og nedrivning af PCB-holdige materialer.

Hvem får gavn af dem?
Disse engelske anvisninger er ikke kun for internationale studerende, der studerer i Danmark. De er også yderst relevante for globale virksomheder, der samarbejder med danske partnere, samt for alle, der ønsker at udforske Danmarks førende position inden for bæredygtig renovering. Ved at bryde sprogbarrierer deler vi dansk knowhow med verden – og baner vejen for stærkere internationale partnerskaber og mere effektive renoveringsprojekter.
 
Få adgang nu
Besøg Anvisninger.dk i dag og få adgang til de nye engelske anvisninger. Uanset om du er studerende eller professionel, vil
disse anvisninger være din guide til succes i fremtidens byggeprojekter. Obs. det kræver et PRO abonnement for at kunne tilgå anvisningerne. 

 

Anvisninger.dk
A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29102384

Kontaktperson

KS
Kristoffer Soelberg
Kommunkationschef
krso@build.aau.dk

Send til en kollega

0.062