23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innovative automationsløsninger og rådgivning - Mød MTO på AUTOMATIK 24

MTO's team står klar på stand B1200 i Brøndby Hallen til 2. dag på AUTOMATIK 24. Vi sender en stor tak til alle, der besøgte vores stand på førstedagen. Det har været en fornøjelse at høre om jeres automationsbehov og spændende projekter. Både i dag og i morgen står vi fortsat klar til at rådgive om jeres tekniske udfordringer og fremtidige behov samt demonstrere, hvordan vores produkter kan optimere jeres processer og sikre pålidelig drift.

På stand B1200 præsenterer Jens Liebe Lindgreen og Henrik Østerlin vores mest innovative løsninger inden for automation! Kom og oplev produkterne fra førende brands helt tæt på. På MTO's stand kan I bl.a. finde BENEDICT termorelæer og kontaktorer, Invertek Drives frekvensomformere, TELE Haase overvågningsrelæer, Schrack maksimalafbrydere, COMEPI præcisionsfølere, og KATKO klemmer. 

Læs mere om vores produktudvalg her:

Fordelings- og Al/Cu-klemmer (KATKO)
Frekvensomformere (Invertek)
Følere og endestop (Comepi)
Gulv- og vægskabe (ETA)
Ledningshåndteringsudstyr/maskiner og tilbehør (GLW)  
Maksimalafbrydere (Schrack)
Monteringsledning
Overvågningsrelæer (Tele Haase)
Termorelæer, kontaktorer, motorværn (Benedict)
Transformere (Meth)
Stik-systemer (Marechal) 

Vind tromle tapas - Sæt strøm til dine smagsløg

Glem ikke at vi samtidigt har en spændende konkurrence i gang! Vi udlodder en eksklusiv gavekurv, der bl.a. indeholder en unik kabeltromle, der har fået en lækker tapas-opgradering, samt en MTO limited edition øl – en kombination af smag og spænding. Det eneste, I skal gøre, er at scanne jeres kort for at deltage!

Få en lækker MTO-mulepose med gaver og lidt sødt til ganen

Besøger du vores stand, kan du få en lækker MTO mulepose med dig hjem. Posen indeholder lidt sødt til ganen, kuglepen og andre gaver samt vores firmapræsentation. 

Da vi har en begrænset mængde, kan vi ikke garantere at muleposerne er til uddeling under hele messen.

Praktisk information og gratis billet

AUTOMATIK-messen afholdes fra 10. - 12. september 2024 fra 8.30 - 16.00 i Brøndby Hallen. AUTOMATIK er et messe- og vidensforum inden for automation, motion og drives. Oplev tre dage med netværk og hands on-udforskning af innovative produkter og løsninger.

Adresse:
Brøndby Hallen
Brøndby Stadion 10
2605 Brøndby

<< HENT DIN GRATIS BILLET HER >> 

Invitationskode: AUTOMATIK-31705

Kig forbi stand B-1200, få lidt lækkert at drikke, en snak, en lækker mulepose, deltag i konkurrencen, og ikke mindst lad jer inspirere. Vi kan ikke vente med at møde jer!

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.062