23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye brusesystemer i rundt design og forskellige overflader

De nye Pulsify S Puro EcoSmart Showerpipes fra hansgrohe opfylder alle krav til et skønt, vandbesparende brusebad og er samtidig smukke at kigge på med deres cylindriske design, der fås i fire forskellige overflader.

En omfavnende og afslappende bruseoplevelse fra et brusesystem, der med sine gennemtænkte funktioner højner både sikkerhed og komfort: De nye Pulsify S Puro EcoSmart Showerpipes fra hansgrohe opfylder alle krav til et skønt, vandbesparende brusebad og er samtidig smukke at kigge på med deres cylindriske design, der fås i fire forskellige overflader. Alle varianter er nu godkendt og klar til salg.

Blødt regnvejr fra to brusere

Fra oven strømmer vandet ud af hovedbruseren med en diameter på 260 mm, der både kan svinge til siderne og justeres i vinkel. Stråletypen PowderRain indhyller hele kroppen i mikrofine, fløjlsbløde dråber, der lander blidt på huden. I den fleksible holder sidder håndbruseren, der kan vælges i to varianter. Den stilrene, cylindriske stavhåndbruser byder ligeledes på den bløde PowderRain, mens Pulsify Select S 3jet håndbruseren har en 105 mm stråleskive og tre forskellige stråletyper, der vælges med et tryk på Select-knappen: kraftig IntenseRain, blid PowderRain og en massagestråle.

Takket være EcoSmart-teknologien har hoved- og håndbruseren et maks. vandforbrug på otte liter i minuttet. Det kan hurtigt mærkes på både vand- og energiforbruget, når man skifter fra en konventionel bruser til vandbesparende EcoSmart-produkter, der samtidig lever op til EU-taksonomien for miljømæssig bæredygtighed i byggeri.

Endnu en fordel er hansgrohe QuickClean-teknologien, der gør det særligt svært for kalk at sætte sig fast på brusernes stråledyser. De kalkaflejringer, som alligevel måtte opstå, fjernes hurtigt ved at gnide let på hånd- og hovedbruserens fleksible silikonedyser med en finger. Det tager få sekunder og kan f.eks. klares, mens vandet bliver varmt.

Vandet styres let, sikkert og brugervenligt

Til at styre vandet byder Showerpipen på det nye termostatarmatur Ecostat Fine, hvis design ligeledes er cylindrisk og enkelt i sit udtryk. De ergonomiske greb gør det let at justere vandmængden og -temperaturen helt præcist, også med våde eller sæbeglatte hænder. SafetyStop-knappen forhindrer, at man skolder sig på for varmt vand, og samtidig bidrager den til energibesparelser. Den justerbare temperaturbegrænsning giver ro i sindet: Her indstilles en absolut maks.-temperatur på termostatens kartusche, som ikke kan overskrides – heller ikke ved at trykke på SafetyStop-knappen. Herudover udligner hansgrohe Ecostat termostatteknologien helt automatisk udsving i vandtrykket, så pludselige temperatursvingninger forhindres.

Krom eller bronze, sort eller hvid?

Ligesom de fleste andre produkter i hansgrohe Pulsify-serien fås også Pulsify S Puro Showerpipen i fire forskellige overflader: Skinnende krom, modstandsdygtig børstet bronze PVD og moderne mat sort eller mat hvid. Brusesystemet kan med fordel kombineres med hansgrohe Tecturis S håndvaskarmaturerne, der fås i de samme overfladevarianter og også byder på et cylindrisk designsprog. Fuldend indretningen med de sidste detaljer i form af hansgrohe AddStoris badeværelsestilbehør i samme farve som de øvrige produkter.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033

Kontaktperson

SHD
Salgsafdeling Hansgrohe Danmark
Salgsafdeling
+45 86287400 info@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.109