23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal du med til netværksaften for tilbudsprofessionelle?

En aften for alle i tilbudsbranchen: Med Tilbudskonferencen 2024 udsolgt ønsker vi at skabe en ekstra mulighed for at mødes. Uanset om du har en billet til konferencen eller ej, er du velkommen til at deltage i netværksaften den 16. september kl. 20 på Café Bopa i København. Det bliver en unik chance for at samle tilbudsprofessionelle og skabe nye forbindelser i en afslappet atmosfære.

Udveksling af ideer og inspiration

Denne netværksaften er ikke blot en social begivenhed – det er en oplagt mulighed for at dele idéer, få faglig inspiration og måske endda opdage nye måder at arbejde med tilbud på. Ved at mødes i uformelle rammer kan vi skabe grobund for samarbejde og udvikle vores fælles faglige ståsted, uanset om du deltager i konferencen dagen efter eller ej.

Forventninger til aftenen

Vi ser frem til at styrke vores netværk og sammen forberede os på de kommende udfordringer og muligheder i branchen. Mød op på Café Bopa og deltag i en aften fyldt med faglig snak, inspiration og nye bekendtskaber. Denne netværksaften vil sikre, at alle får mest muligt ud af den faglige udveksling og de nye forbindelser.

Hvis dette lyder som noget for dig, kan du tilmelde dig lige her: LinkedIn event

Vi håber, at vi ses!

Orbit Online A/S
Åbogade 25A
8200 Århus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30800982

Kontaktperson

Anders Dyrholm
Client Develop Manager
+45 29878872 and@orbit.online

Send til en kollega

0.047