23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny stærk profil til at lede Wexøe-koncernens bæredygtigheds- og ESG-initiativer

Wexøe udnævner ny Head of Sustainable Business Development

Wexøe er glade for at kunne meddele, at Sanne With tiltræder som koncernens Head of Sustainable Business Development den 1. september 2024.

Sanne With kommer med en stærk baggrund inden for bæredygtighed og ESG i el-industrien samt et solidt forretningsmæssigt fundament. Med hendes omfattende erfaring bliver Sanne en vigtig del af Wexøes ledelsesteam og vil referere direkte til CEO Mogens Brusgaard.

I sin nye rolle vil Sanne have ansvar for at styrke og videreudvikle koncernens strategier inden for bæredygtighed, samt sikre at bæredygtighed forbliver en integreret del af vores forretningsprocesser og daglige drift. Hun vil desuden spille en central rolle i at støtte Wexøes kunder og samarbejdspartnere i deres bæredygtighedsrejser. Sanne vil også være ansvarlig for at lede Wexøes dobbelt væsentlighedsanalyse, et væsentligt skridt i koncernens forberedelser til CSRD-direktivet.

“Vi er begejstrede for at få Sanne With med på holdet. Hendes ekspertise og lederskab inden for bæredygtighed vil være afgørende for vores fremtidige vækst og evne til at opfylde både interne og eksterne bæredygtighedsmål,” udtaler CEO Mogens Brusgaard.

Wexøe ser frem til at byde Sanne With velkommen og glæder sig til at fortsætte arbejdet med at styrke bæredygtighed som en central del af forretningen.

For yderligere information, kontakt:
Wexøe
Mogens Brusgaard, CEO

Tlf. +45 4546 5800
 

Wexøe A/S
Lejrvej 31
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16608947

Kontaktperson

MB
Mogens Brusgaard
mbr@wexoe.dk

Send til en kollega

0.047