23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyhed: jpbc opgraderer svejseafdeling med avanceret lasersvejser

jpbc har for nylig styrket deres produktion med den nye lasersvejsemaskine LASERMACH PhotonWeld A-PRO-T70. Denne investering markerer en stor opgradering i virksomhedens kapacitet til at udføre avancerede og præcise svejseopgaver for deres kunder.

Ny teknologi sikrer højere præcision og effektivitet

PhotonWeld A-PRO-T70 er en avanceret håndholdt lasersvejsemaskine, der anvender fiberlaserteknologi med wobble-funktion. Maskinen kan svejse et bredt udvalg af metaltyper – fra ultratynde plader til tykkere emner – herunder op til 7 mm rustfrit stål og 6 mm aluminium. PhotonWeld A-PRO-T70 er både fleksibel og brugervenlig og er ideel til svejsning med eller uden tilsatsmateriale. Den tilbyder desuden forudindstillede svejseprogrammer til materialer som rustfrit og galvaniseret stål, aluminium, kobber, messing, zink og titanium.

"Med PhotonWeld A-PRO-T70 opnår vi ikke kun høj præcision, men også en markant forøgelse af vores produktivitet. Den avancerede teknologi reducerer varmetilførsel og deformationer, hvilket resulterer i bedre svejsekvalitet og færre fejl. Det giver os mulighed for at håndtere endnu mere komplekse projekter for vores kunder," udtaler Henrik Høgh, direktør hos jpbc A/S.

Fordele med lasersvejsning

Lasersvejsning er kendt for sin korte procestid og høje præcision, hvilket minimerer termisk deformation og reducerer fejl. Denne svejseteknologi sikrer desuden en forbedret overfladekvalitet og muliggør svejsning af både ultratynde og meget tykke emner. For virksomheder som jpbc betyder dette en kombination af høj kvalitet og økonomiske fordele, da den øgede produktivitet medfører færre kassationer og lavere produktionsomkostninger.

Skræddersyede løsninger til komplekse opgaver

Med den nye lasersvejsemaskine er jpbc bedre rustet til at imødekomme kravene fra deres kunder i forskellige industrier. Uanset om det drejer sig om små eller store svejseprojekter, kan jpbc nu tilbyde skræddersyede løsninger med endnu højere præcision og hurtigere leveringstider.

Kontakt for mere information

For yderligere information om vores nye svejsekapaciteter og for at se maskinen i aktion, kontakt venligst jpbc. Vi ser frem til at samarbejde om dine næste projekter.

 

jpbc A/S
Frederiksgade 33
8840 Rødkærsbro
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13484279

Kontaktperson

Poul Vistisen
Salgschef
+45 81 40 20 21 pov@jpbc.dk

Send til en kollega

0.065