23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ravendo byder velkommen til ny produktionsplanlægger

Ravendo A/S har styrket sit produktionsteam med ansættelsen af Tove Pedersen som ny produktionsplanlægger. Med flere års erfaring fra ordreproducerende virksomheder, hvor hun har arbejdet med indkøb, salg, forsendelse og produktionsplanlægning, bringer Tove en god forståelse af de processer, der er nødvendige for at drive en effektiv produktion.

I sin nye rolle hos Ravendo A/S vil Tove spille en central rolle i at optimere og forenkle produktionsflowet. Hun vil ikke kun være ansvarlig for planlægning og opfølgning på produktionen men også fungere som et vigtigt bindeled mellem produktion og salgsafdelingen, hvilket skal sikre en mere sammenhængende og effektiv drift.

"Vi er glade for at have fået Tove med på holdet. Hendes omfattende erfaring og kendskab til produktionsprocesser gør hende til en god tilføjelse til vores team," udtaler Thomas Munk, Ravendo A/S's produktionsleder.

Ravendo A/S har – med det nyeste skud på stammen – 41 ansatte fordelt på lager, produktion, værksted, salg og administration. Virksomheden producerer alt fra trillebøre, sækkevogne samt lagervogne og transportvogne i manuelle og eldrevne varianter.

Yderligere oplysninger
Tove Pedersen, Produktionsplanlægger, tp@ravendo.com
Thomas Munk, Produktionsleder, tm@ravendo.com

Ravendo A/S
Klokkestøbervej 3-5
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29604045

Kontaktperson

RA

Send til en kollega

0.063