23948sdkhjf
Del siden
Annonce

West Diesel Leverer Nødgeneratorer til Vandværker og Forsyninger

Nødgeneratorer er essentiel for vandværker I en verden hvor pålidelighed og sikkerhed er altafgørende. Disse anlæg kan være alt afgørende ved strømafbrud for at levere rent vand til befolkningen.

Stor efterspørgsel på Nødgeneratorer hos West Diesel

I løbet af 2024 har vi modtaget hundredvis af forespørgsler på nødgeneratorer til vandværker og forsyningsselskaber. Vores ekspertise gør, at vi kan sætte os ind i kundens behov og finde den bedste nødgenerator til det enkelte vandværk.

Det er især vigtigt at tilbyde en økonomisk løsning, da mange vandværker i Danmark er små anlæg, som forsyner mindre landsbyer. Samtidig skal generatoranlægget være pålideligt og kunne levere den nødvendige funktion, når behovet opstår.

Vores mest Populærer Nødgenerator Løsning

De mest Populærer nødgeneratorer til vandværker er fra 20 - 80 kVA da det ofte er mindre anlæg, dog kan vi levere op til 2500+ kVA hvis nødvendigt. Vi er Danmarks distributører af anderkendte Motormærker så som John Deere og Mitsubishi, dermed kan du købe anlægget hos os, få service og originale reservedele et sted. Vi vælger kun motorer og generator mærker der har bevist sig at være pålidelige og robuste.

Pålidelige og Prisvenlige Nødgenerator Løsninger

Hos West Diesel har vi erfaret, at pålidelighed og pris er to afgørende faktorer for vores kunder. Derfor tilbyder vi nødgeneratorer, der ikke kun er pålidelige, men også prisvenlige. Vi har leveret nødgeneratorer til både store og små anlæg over hele Danmark, og vores løsninger spænder fra 10 kVA til over 2500 kVA. Uanset størrelsen på dit vandværk, kan vi levere en løsning, der passer til dine behov.

Vi levere også nødgeneratorer til andre brancher

Det er selvfølgelig ikke kun vandværker vi leverere nødgeneratorer til, det er enhver virksomhed der mangler en Diesel Nødgenerator, såsom fabrikker, landbrug, datacentre og meget mere. Hvis du har brug for en Nødgenerator til din virksomhed er du mere en velkommen til at kontakte os og hører hvilke muligheder du har hos os når det kommer til din næste Nødgenerator.

Kontakt os:
Mail: salg@westdiesel.dk
Telefon: 75 12 70 44

West Diesel Engineering A/S
H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76393710

Kontaktperson

KJ
Kim Jensen
Salgs og marketingkoordinator
kj@westdiesel.dk

Send til en kollega

0.047