23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ordrestyring, Jublo og KlarPris får fælles ledelse og flytter sammen

Ordrestyring/OS Worker, et af de førende sagsstyringssystemer i Europa og KlarPris, Nordens førende indkøbsportal for håndværkere, samt kommunikationsplatformen Jublo, samler kræfterne under fælles tag og fælles ledelse. Alle tre virksomheder er en del af EQT-ejede HVD Group med stærke vækst- og udviklingsambitioner.

Managing Director Tommy Hahn Sørensen, Ordrestyring, har været en nøglefigur i Ordrestyrings vækst og succes siden 2016. Han kom til Ordrestyring på et afgørende tidspunkt i virksomhedens rejse, og hans lederskab har i høj grad været medvirkende til at drive virksomheden fremad med bemærkelsesværdig vækst, innovation og ekspansion.

Efter otte år i samme rolle, har han besluttet at tiden er inde til at søge nye udfordringer og give stafetten videre til nye kræfter, nemlig til Simon Uldall. Simon har hidtil været Managing Director for KlarPris og vil fremover også stå i spidsen for alle tre selskaber. 

"Det har været en utrolig rejse, og jeg er enormt stolt af, hvad vi har opnået i Ordrestyring," siger Tommy. "Nu har vi med HVD Group et solidt og vækstorienteret ejerskab i ryggen, et stærkt ledelsesteam på plads og et produkt med stort fremtidspotentiale. Derfor er timingen helt rigtig for mig – og jeg er 100 pct. tryg ved at overlade roret til Simon som ny leder for alle tre virksomheder i Danmark. Som leder af KlarPris, har han en dyb forståelse for håndværksbranchen og vil kunne sikre en problemfri overgang med fortsat fokus på innovation og vækst på tværs af organisationen.

Mikael Viotti, CEO i HVD Group udtaler: "Vi er taknemmelige for det stærke fundament, som Tommy har opbygget. Efterhånden som vi bevæger os fremad, vil Simons lederskab og ekspertise være afgørende for at drive dette til nye højder og sikre, at vi forbliver på forkant med branchen. Vi ønsker Tommy alt det bedste i hans fremtidige bestræbelser og er begejstrede for fremtiden under Simons ledelse."

”Jeg er utrolig glad for den tillid som HVD Group har vist mig ved at give mig denne opgave”, siger Simon Uldall. ”Jeg ser frem til at de tre selskaber kan inspirere og styrke ikke bare hinanden, men også det samarbejde vi har med kunder, leverandører og eksterne it-partnere”.

 

KlarPris A/S
Langebrogade 6 B, 4. sal
1411 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35484035

Send til en kollega

0.046