23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rådgivende ingeniører kan fejre 35-års jubilæum

Enmandsingeniørvirksomhed har oplevet fantastisk udvikling og kan nu fejre 35-års jubilæum som et ingeniørfirma, der tilbyder rådgivning på alle ingeniørfaglige områder

Erasmus & Partnere rådgivende ingeniører med hovedkvarter i Hjørring kan følge firmaets rødder tilbage til 1989, hvor daværende ejer, bygningsingeniør Ejvind Rasmussen, startede ingeniørfirmaet op på sin hjemadresse i Horne uden for Hirtshals. 

God start med internationale opgaver

Fokus i ingeniørvirksomheden var fra starten projektering af bærende konstruktioner, og Ejvind Rasmussens baggrund som ingeniør hos den lokale limtræsproducent havde givet ham en bred kontaktflade bl.a. i Tyskland, hvor han hentede mange opgaver i det tidligere DDR efter Murens fald. 

Ekspansion og lancering af Erasmus & Partnerne

Efter år med fremgang og pladsmangel rykkede firmaet til Hirtshals, hvor dagens ejere Lasse B. Jørgensen og Thomas Ellitsgaard i henholdsvis 1997 og 2001 stødte til firmaet som bygningsingeniører og var med til at konsolidere firmaets grundlag og vækst.

Opgaverne blev flere og ekspertisen bredere, og i 2005 valgte Ejvind Rasmussen at optage Lasse B. Jørgensen og Thomas Ellitsgaard som partnere i firmaet og samtidig ændre firmanavn til Erasmus & Partnere samt igangsætte et glidende generationsskifte.

I avisannonce fra samme år opsummeres firmaets kompetencer: bærende konstruktioner, vvs- og el-installationer, varmetabsberegninger, indeklima, bygherrerådgivning, byggeledelse, tilstandsvurdering og udviklingsopgaver.   - Kompetencer som Lasse B. Jørgensen og Thomas Ellitsgaard, der overtog ejerskab og ledelse af ingeniørfirmaet  efter et par år, efterfølgende har styrket, så firmaet i dag tilbyder rådgivning inden for alle ingeniørfaglige områder inkl. brandrådgivning og bæredygtigt byggeri, hvilket firmaets mange faste kunder nyder godt af.

Nordjysk forankring – bredt geografisk kundegrundlag

I 2009 åbnede Erasmus & Partnere satellitkontor i Brønderslev, og i 2010 valgte Thomas Ellitsgaard og Lasse B. Jørgensen at rykke hovedkontoret for Erasmus & Partnere til Hjørring. I 2019 åbnede firmaet afdeling i Aalborg, men bibeholdt hovedkvarter i Hjørring. 

Hos Erasmus & Partnere har man fundet, at den lokale nordjyske fundering har været og er et godt afsæt for at udføre opgaver for samarbejdspartnere og kunder i hele Danmark, resten af Skandinavien samt Island, Grønland og Nordtyskland.

- I mange år var Nordjylland det sted, hvor vi havde færrest opgaver, mens antallet af byggeprojekter i resten af landet var stadigt stigende, siger Thomas Ellitsgaard.

- Det har dog ændret sig en del de senere år, hvor vi har været og er involveret i en lang række større byggeprojekter i det nordjyske, supplerer Lasse B. Jørgensen. 

- Med dagens digitale kommunikationsformer betyder det mindre og mindre, hvor vi rent fysisk befinder os, og vi henter stadig kunder landet over, føjer Thomas Ellitsgaard til.

Erasmus & Partnere i dag

I 2022 inviterede Thomas Ellitsgaard og Lasse B. Jørgensen civilingeniør Simon B. Markussen ind i ejerkredsen efter 10 års ansættelse i firmaet og igangsatte dermed endnu et glidende generationsskifte. 

De tre partnere har fordelt opgaverne i virksomheden mellem sig og har lagt en fast kurs for ingeniørfirmaets fremdrift, mens udviklingen inden for byggeriet følges nøje.

- De bygherrer, entreprenører og arkitekter, vi løser opgaver for, forventer en samarbejdspartner med fokus på bolden, men med en flok kompetente, nysgerrige og videbegærlige medarbejdere er det ikke vanskeligt kontinuerligt at udvide vores kompetencepalet, så vi til stadighed kan opfylde vores kunders behov for en samarbejdspartner med fuldt opdateret viden om muligheder og løsninger, siger Simon B. Markussen.

De tre partnere kan fejre jubilæet med udsigt til firmaets ’trofæhylde’, hvor både gazeller og succesvirksomhedspriser vidner om travle tider for virksomheden.

Erasmus & Partnere A/S
Åstrupvej 10
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28493584

Send til en kollega

0.031