23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyhed! Systemair introducerer ny brandsikringsautomatik

Systemair er stolte af at præsentere vores nye løsning inden for brandsikringsautomatik, der sætter nye standarder for sikkerhed i ventilationssystemer. Denne innovative teknologi er udviklet til at reagere øjeblikkeligt ved de første tegn på brand, med røgdetektering, der aktiverer spjæld og eventuelt røgventilatorer for at sikre effektiv kontrol over røgspredningen

Fremtidens sikkerhed i ventilationssystemer 

Vi tilbyder en integreret løsning, der sikrer optimal brandsikring gennem hele ventilationssystemet, hvilket giver vores kunder en pålidelig og fremtidssikret løsning.

Enkel og overskuelig installation

En af de store fordele ved vores nye løsning er den brugervenlige vejledning, der følger med. Vejledningen er designet til at give rådgivende ingeniører, entreprenører og installatører et hurtigt overblik over installationsprocessen. Systemet er nemt at opsætte og idriftsætte enten via automatikken eller ved hjælp af en app, hvilket gør installationen mere effektiv. Desuden er fejlsøgning gjort enklere med indbyggede LED-dioder, der viser status på spjældmodulerne, så det er muligt at overvåge systemet uden behov for et display.

Vores nye guide letter valget af automatik og komponenter og sikrer samtidig, at de skærpede krav i bygningsreglementet nemt, kan overholdes.

Download og læs vores vejledning her: Brandsikring af ventilationsanlæg - Vejledning til standardløsninger iht. DS428:2019 + Till.1 + Till.2:2021

Krav til brandsikkerhed og dokumentation

Med de nye krav til brandsikring af ventilationssystemer, hvor dokumentationskravene er blevet mere omfattende, tilbyder Systemairs nye automatik en enkel måde at sikre, at alle nødvendige krav bliver opfyldt. Dette er med til at opnå et forsvarligt sikkerhedsniveau der højner sikkerheden for både bygninger og deres brugere.

Michael Søgaard Kristensen, Commercial Product Manager hos Systemair, udtaler:

Hos Systemair har vi gjort det nemt for vores kunder at leve op til disse krav. Vores nye brandsikringsautomatik sikrer, at alle nødvendige dokumentationskrav er dækket, hvilket er med til at opnå et forsvarligt sikkerhedsniveau, der effektivt beskytter mod røgspredning.”

Synergi med Systemairs Geniox ventilationsaggregater
Systemairs nye brandsikringsautomatik er perfekt integreret med vores Geniox ventilationsaggregater. Denne kombination sikrer ikke kun optimal brandsikring, men også en højere grad af energieffektivitet og driftssikkerhed. Geniox aggregaterne er kendt for deres fleksibilitet og effektivitet, hvilket gør dem til det ideelle valg for moderne bygningsprojekter, hvor både komfort og sikkerhed er i højsædet.

Jeppe Vajhøj, BPR Product Manager hos Systemair, udtaler:

"Vores nye brandsikringsautomatik er resultatet af intensiv udvikling og tæt samarbejde med branchen. Vi har lyttet til vores kunders behov og de skærpede krav i bygningsreglementet, og resultatet er en løsning, der ikke kun beskytter bygninger bedre, men også gør det nemmere for vores kunder at navigere i de komplekse krav til brandsikring."

Med lanceringen af vores nye brandsikringsautomatik sætter Systemair nye standarder inden for brandsikring af ventilationsanlæg. Vi inviterer alle interesserede til at udforske denne innovative løsning nærmere og Systemair står klar til at støtte vores kunder med den nødvendige vejledning og ekspertise til, at kunne forbedre brandsikkerheden og derved opnå de bedste resultater i fremtidige projekter.

Læs mere om Systemairs nye brandsikringsautomatik her

Systemair A/S
Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82378014

Kontaktperson

TK

Send til en kollega

0.047