23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAN-doors har fået en ny praktikant i salgsafdelingen

... og det er der flere årsager til

Som virksomhed har vi et ansvar for at bidrage til at uddanne fremtidens arbejdskraft og hjælpe dem godt videre i  erhvervslivet, og en god måde  at gøre det, er ved at tilbyde studerende praktisk erfaring, der supplerer deres akademiske uddannelser.

Gennem årene har flere praktikanter og elever haft muligheden for at udvikle deres færdigheder hos os, hvilket har rustet dem til at træde kompetent ind på arbejdsmarkedet, og vi er overbeviste om, at praksisnær læring skaber grundlaget for fremtidig succes.

Tina er vores nye praktikant i salgsafdelingen. Hun har en baggrund som designteknolog med en bachelorgrad i design og business, men efter endt barsel valgte hun at blive omskolet til salg. Det er i forbindelse med uddannelsen til Handelsøkonom ved EA Dania i Silkeborg, at Tina nu er startet som Sales Trainee i vores salgsafdeling, hvor hun de næste 10 måneder bliver oplært i diverse salgsværktøjer, salgsteknik og kundeservice.

Vi er overbevist om, at Tina i løbet af de næste 10 måneder vil vise, hvilket stof, hun er gjort af, og vi værdsætter hjælpen med ekstra hænder i en travl hverdag. Allerede efter de første uger kan vi mærke hendes oprigtige interesse for vores branche i almindelighed og vores virksomhed i særdeleshed, og det passer godt til, at hun selv siger, at hun brænder for at forstå værdikæden og produktionsprocessen i en produktionsvirksomhed som vores.    

Vi glæder os til at følge hendes rejse og yde vores beskedne bidrag til hendes fremtidige karrierevej, så hermed stort velkommen til Tina!

Kender du DAN-doors?

DAN-doors er totalleverandør af døre og porte til B2B med egen udviklingsafdeling og produktion i Danmark. Gennem mere end 40 år har DAN-doors været en internationalt anerkendt dørleverandør med stærke kompetencer i specialfremstilling og kundespecifikke dørløsninger, og DAN-doors er kendt for at levere løsninger af meget høj kvalitet. DAN-doors er leverandør til alle brancher med løsninger til både køl og frost, logistik, brand, erhverv og industri.

Kontakt:
Mail: dd@dan-doors.dk
Tel: 87 93 87 00

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.063