23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få nyeste viden om energioptimering, isolering og brandsikring!

Indsigt er afgørende for at holde sig konkurrencedygtig i markedet. Tilmeld dig Techisol 2024 og få indblik i senest nyt om energioptimering, teknisk isolering og passiv brandsikring, så du kan sikre et mere klimavenligt og omkostningseffektivt byggeri

Kunne du bruge en opdatering på fremtidens energiløsninger, klimasyn og tilskudsmuligheder? Og vil du have indblik i, hvordan du kan optimere dine projekter og sikre et mere klimavenligt og omkostningseffektivt byggeri? 

Så er det oplagt at hive en dag ud af kalenderen og tage til konferencen Techisol 2024 den 29. oktober i Nyborg, som Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening afholder for at sætte større fokus på energioptimering, teknisk isolering og passiv brandsikring. 

Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening

Her vil eksperter fra Danmark og udlandet holde oplæg om den nyeste udvikling, lovgivning og muligheder inden for de tre temaer: Effektivisering af arbejdsprocesser, optimal brug af energi samt passiv brandsikring.

Eksperterne deler ud af deres viden   

Brancheforeningen har sammensat et stærkt fagligt program, så du kan tage dit arbejde til næste niveau. Åbningstalen leveres af ingeniør og adm. direktør Henrik Garver fra Foreningen af Rådgivende Ingeniører. Herudover kan du høre indlæg fra seks brancheeksperter - blandt andre seniorkonsulent Peter Kristensen fra Viegand Maagøre, der rådgiver om energieffektivisering, klimaledelse og ESG. På konferencen vil han holde oplæg om fremtidens energiløsninger og derunder energisyn, klimasyn og tilskudsmuligheder.  

-  Når man skal nå frem til den mest konkurrencedygtige løsning, kræver det både viden om processen, teknologien, forsyningsstruktur samt afgiftssystemer, som jeg vil komme ind på i mit oplæg, forklarer Peter Kristensen.

Kunne 9/11-ulykken være undgået med anden konstruktion? 

Fritz Kukula, der er ’Certified Fire Prevention Expert’, fortæller om angrebet på Twin Towers i New York, da terrorister fløj ind i tvillingetårnene og medførte, at bygningerne kollapsede. 

Ved hjælp af billeder, animationer og offentliggjorte rapporter gennemgår han, hvad der skete med bygningerne sekund for sekund. Han rejser også spørgsmålet, om sammenstyrtningen kunne være undgået med en anden konstruktion.    

Netværk dig til mere viden 

Udover at blive opdateret på seneste nyt i branchen kan du til Techisol 2024 også skabe nye relationer til en lang række interessenter som f.eks. bygherrer, rådgivere og arkitekter. Der vil nemlig være rig mulighed for at netværke under arrangementet, som afsluttes med mulighed for fællesmiddag og overnatning. Fortsæt dialogen og glæd dig til surprisen ved fællesmiddagen. 

Hvor og hvornår? 

Techisol 2024 finder sted den 29. oktober på Nyborg Strand Hotel og Konference, Østerøvej 2, 5800 Nyborg. 

En dagsbillet koster 350,- ex. moms.

En dagbillet inkl. fællesmiddag koster 500,- ex. moms.

Læs hele programmet og tilmeld dig her:

https://www.danskindustri.dk/arrangementer/soeg/arrangementer/medlemsforeninger/danske-isoleringsfirmaers-brancheforening/branchedagen-20242/

 

Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11686397

Kontaktperson

BB
Bjørn Bagge
bjba@di.dk

Send til en kollega

0.047