23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skidt nyt for malerne

Selvom byggeriet generelt sætter kurs mod et rekordår, er det for tidligt for malermestrene at begynde at glæde sig. De områder, der trækker læsset, kaster ikke så meget malerarbejde af sig, skriver Byggefakta i deres faste artikel i Danske Malermestres medlemsblad.

Året i år ser ud til at blive et nyt rekordår for byggebranchen – og dermed tangere niveauet fra 2022, hvor summen af alle igangsatte byggerier nåede op på 112 milliarder kr. Med de første seks måneder af 2024 bag os, er det tydeligt, at optimismen og invester­ingslysten blandt landets bygherrer er vendt tilbage til byggeriet efter en sløj periode. Det afspejler sig også i top-10-listen over de største byggeprojekter i første halvår af 2024.

Aktivitetsniveauet i 2024 har indtil videre været højt og opti­mismen ser ud til at vende tilbage. Bygherrerne er tilbage med fornyet appetit på at sætte projekter i gang, hvilket illustreres af en topliste med mange store projekter. Pipelinen for de sidste seks måneder af 2024 ser også god ud.

For malerentreprenørerne er der dog ikke meget at fejre, da de områder, der driver og forventes at drive væksten i 2024, ikke er områder, der traditionelt set giver malerne meget at lave. Hvori­mod optimismen for bolig-og erhvervsbyggeriet er mere behersket.

Læs artiklen Skidt nyt for malerne i Danske Malermestre 

 

 

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.047