23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Profile A/S baner vejen for innovative trækonstruktioner

I samarbejde med Totalentreprenør Cj Group A/S og via Bygma Aarhus leverer Profile A/S limtræ og CLT til Dymaks nye hovedkvarter i Odense.

Hos Profile A/S er vi stolte af at levere limtræ og CLT til Dymaks kommende hovedkvarter, designet af BIG – Bjarke Ingels Group. Dette projekt er ikke blot endnu et byggeri, men forventes at blive en af de mest miljømæssigt ambitiøse kontorbygninger i Danmark, med målet om at opnå DGNB Guld-certificering og den særlige DGNB Hjerte-udmærkelse.

Hvorfor træ?
Træ er kernen i projektet, og det er med god grund. Som et af de mest miljøvenlige byggematerialer er træ ikke blot en ansvarlig løsning, men også en kilde til inspiration og innovation. I Dymaks nye hovedkvarter er træet en integreret del af både funktion og æstetik – de synlige limtræsrammer, der danner bygningens cirkulære form, bidrager, udover deres strukturelle styrke, også til et sundt indeklima samt en varm og indbydende atmosfære. Dette skaber et arbejdsmiljø, der fremmer trivsel og komfort.

Et bæredygtigt design
Dymaks nye hovedkvarter vil med sine 2.800 m² tilbyde en dynamisk og transparent kontorindretning med et centralt gårdrum – et grønt hjerte, som alle bygningens rum har udsigt til. Bygningen er cirkulært udformet for at skabe en flydende og kontinuerlig indre cirkulation, mens den bølgende tagflade er udstyret med solceller, der producerer energi året rundt. Dette innovative design sikrer ikke kun energieffektivitet, men også et minimalt miljømæssigt fodaftryk.

Fremtidens byggeri
Dymaks hovedkvarter har allerede givet os værdifulde erfaringer i samarbejdet med Totalentreprenør Cj Group A/S og betonleverandøren, da dette prestigeprojekt har krævet fremsynede og smarte hybridløsninger mellem træ og beton. Vi ser frem til at anvende denne viden i fremtidige projekter. Ved at kombinere traditionelle byggematerialer med moderne teknologi og ansvarlige løsninger, skaber vi bygninger, der ikke blot er funktionelle og æstetisk tiltalende, men også bidrager til en grønnere fremtid.

Sammen med Totalentreprenør Cj Group A/S og Bygma Aarhus har vi påbegyndt en spændende rejse, hvor vores leverancer af limtræ og CLT ikke blot skaber rammerne for en smuk bygning, men også demonstrerer træets potentiale som fremtidens byggemateriale. Vores tagbjælker er leveret med vindspærrepap i enderne, som fungerer som midlertidig afdækning inden montering af tag og facader. Alt limtræ er leveret med en miljøvenlig grunder, fri for biocidholdige midler, hvilket sikrer, at træet fremstår smukt og holdbart efter montage. Desuden er der formarkeret til placering af beslag på mange af de interne samlinger.

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet og se dette unikke projekt tage form!

Se flere limtræsreferencer 
Læs mere om limtræskonstruktioner 

Se flere CLT-referencer
Læs mere om CLT-konstruktioner 

Profile A/S
Skånevej 2
6230 Rødekro
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24212394

Kontaktperson

Dorthe Sprøgel Svendsen
Projektchef Trækonstruktioner
+45 27795484 dsp@profile.dk

Send til en kollega

0.047