23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremtidens arbejdslamper på Automechanika

Vi ser frem til at deltage i den kommende Automechanika-messe i Frankfurt fra 10.-14. september. På to stande i hal 8.0 B83 og hal 11.0 D71 præsenterer vi vores avancerede LED-arbejdslamper, der er designet til autospecialister.

I hal 8.0, stand B83, kan du opleve vores helt nye FOR LIFE-arbejdslamper, der repræsenterer banebrydende nytænkning med fokus på energieffektivitet og forlænget levetid. Levetiden for disse nye arbejdslamper er mere end fordoblet og de er designet til at holde i 10 år. Derudover præsenterer vi vores innovative CONNECT-koncept, som giver dig fuld frihed til at bruge en SCANGRIP-arbejdslampe uanset dit foretrukne el-værktøjsmærke. I år introducerer vi en ny CONNECTOR, der er kompatibel med 18 V/20 V-batterier fra mærket RUPES.

I hal 11.0, stand D71, kan du udforske vores udvalg af specialarbejdslamper, der er designet til kosmetisk klargøring, farvegenkendelse og UV-hærdning. Et spændende indslag er MULTIMATCH CONNECT-arbejdslamperne, som nu gør det muligt for lak- og kollisionsreparatører at anvende deres foretrukne el-værktøjsbatterier. Desuden kan du være den første til at få et smugkig på vores nye lampe til poleringsmaskiner, der giver et effektivt lys lige der, hvor du har brug for det. Derudover kan du opleve live demonstrationer af produkterne i aktion.

Gå ikke glip af mulighed for at opleve SCANGRIPs innovative LED-arbejdslamper, hvis du lægger vejen forbi Automechanika!

SCANGRIP A/S
Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54274718

Kontaktperson

MP
Max Pedersen
Export Manager
mp@scangrip.com

Send til en kollega

0.062