23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Arbejder du med tage og tagkonstruktioner?

På dette kursus kan du blive klogere på de forhold, der skal tages højde for ved valg, projektering og udførelse af tagkonstruktioner med træ, både af hensyn til konstruktion, stabilitet og afledning af regnvand. Få inspiration til nye og anderledes tagkonstruktioner.

Udløber
10. september 2024

Kursusbeskrivelse
På kurset præsenterer vi de byggetekniske løsninger for forskellige tagtyper og viser eksempler på tagopbygninger og udformning af detaljer.

Vi gennemgår krav til tagkonstruktioner, herunder fugt- og ventilationsforhold, undertage, dampspærrer og membraner, samt konstruktiv udformning og brandkrav til tagkonstruktioner.

Vi vil præsentere anbefalinger og gode eksempler på udformning af tagkonstruktioner i træbyggeri, herunder statiske muligheder med fx bærende gitterkonstruktioner og bjælkespær i konstruktionstræ i limtræ, LVL og CLT.

Hør om hvordan du kan designe tagkonstruktioner under hensyntagen til konstruktiv træbeskyttelse, taghældninger og udhæng. Du vil desuden lære om, hvad der er vigtigt når du skal montere og opstille spær og tagkonstruktioner, herunder fugtstrategi og principper for afstivning og forankring.

Få inspiration og hør erfaringer fra aktuelle projekter i Danmark. På kurset vil du bl.a. møde Klaus S. Berthelsen fra Palsgaard Spær, som vil fortælle om erfaringer med nye og anderledes løsninger baseret på gitterspær-konstruktioner.

Målgruppe
Kurset henvender sig primært til arkitekter, entreprenører, tømrer og bygherrer.

› Se program for dagen

Træinformation
Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57009012

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063