23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er dette efterårets bedste investering?

Oplev vores brede sortiment af regntøj fra Lyngsøe Rainwear, der er designet til at holde dig beskyttet og komfortabel i selv de mest barske vejrforhold, som efteråret måtte have at byde på. Vores regntøj fra Lyngsøe Rainwear er udformet med de højeste kvalitetsmaterialer og opfylder selv de strengeste certificeringer og standarder.

Efterårets vilde vind og vejr byder på lidt af hvert ...det samme gør vores regntøj fra Lyngsøe Rainwear!
Selvom du potentielt endnu ikke har gjort dig tanker om efteråret, så er det blæsende, kolde og våde vejr altså lige om hjørnet. Vi har derfor samlet nogle af vores favoritprodukter fra Lyngsøe Rainwear, som vi mener er et must-have til din efterårsgarderobe. Vores sortiment fra Lyngsøe Rainwear er til dig, som arbejder under ekstra skærpede forhold, hvor synlighed og sikkerhed kommer i første række - men også til dig, der ønsker at blive fremhævet, når du færdes ude på de mørkeste timer af døgnet. Lyngsøe Rainwear er for alle. 


Hi-Vis Regnjakke | FOX9057
Denne Hi-Vis jakke er skabt til at give maksimal synlighed og beskyttelse under krævende arbejdsforhold. Denne jakke er lavet af 600D Polyester Oxford med PU-belægning og et for af 100% polyester, hvilket gør den åndbar, vind- og vandtæt med tapede sømme.

1.247,50 DKK inklusiv moms.

Find den på vores hjemmeside HER.


Regnsæt, Sort | LR1330
Beskyt dig selv mod vind og vejr med dette slidstærke og komfortable LR1330 regnsæt. Sættet er lavet af 50% polyester og 50% polyurethan og med en vægt på 170 g/m² får du både optimal holdbarhed og bevægelsesfrihed hele dagen lang.

685,00 DKK inklusiv moms.

Find den på vores hjemmeside HER.


Hi-Vis Regnbukser | FR LR59
Bukserne er fremstillet af 100% polyester med en PU-belægning, hvilket gør dem vind- og vandtætte med en vandtæthed på ≥20.000 MM. Bukserne har derudover elastiske og justerbare seler samt trykknapjustering ved anklerne, hvilket sikrer dig en optimal pasform og komfort i alle tænkelige arbejdssituationer.

573,75 DKK inklusiv moms

Find dem på vores hjemmeside HER.


Vinter kedeldragt | LR3332
Denne robuste arbejdsdragt er ideel til krævende arbejdsmiljøer, hvor beskyttelse mod vind og vand er essentielt. Kedeldragten er udstyret med en fast hætte, der kan skjules i kraven, en dobbelt stormklap over to-vejs lynlås med velcrolukning, strikket vindfang ved håndled, elastik i lænden, flere lommer og refleksdetaljer, er denne dragt designet til at opfylde alle dine behov på arbejdspladsen.

1.622,50 DKK inklusiv moms

Find dem på vores hjemmeside HER.


Skal du tackle efterårets mest regnfulde dage med stil og komfort?
På vores hjemmeside finder du et stort udvalg af Lyngsøe Rainwear med et sortiment bestående af alt lige fra regnjakker, regnbukser, komplette regnsæt og meget mere. Vi har noget for enhver smag og behov, så du kan blive klar til at tackle efterårets mest regnfulde dage med stil og komfort! Du finder udvalget på vores hjemmeside HER.

J. A. K. Workwear A/S
Energivej 11
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19267687

Send til en kollega

0.046