23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ses vi til årets vigtigste event for digitalisering af byggeriet?

Byggebranchen er under forandring, og digitalisering er nøglen til at forbedre projektstyring, kvalitetssikring og samarbejde. BIM World Copenhagen, der finder sted den 18.-19. september 2024 i KB Hallen, er årets begivenhed, hvor du kan blive inspireret og få ny viden om, hvordan du bedst anvender digitale værktøjer til at optimere dine byggeprojekter.

Få en gratis billet til BIM World Copenhagen 2024!

Som samarbejdspartner til BIM World Copenhagen kan vi tilbyde dig en gratis billet til årets vigtigste begivenhed inden for digitalisering i byggebranchen! Gå ikke glip af muligheden for at møde brancheeksperter, udvide dit netværk og få indsigt i de nyeste teknologiske løsninger. 

Anmod om din gratis billet idag!

Mød MARS på BIM World Copenhagen

Hos MARS støtter vi den digitale transformation af byggebranchen. Vores platform integreres direkte med Outlook og hjælper projektledere med at organisere og strukturere vigtig dokumentation, der modtages via e-mail. 

Kom forbi vores stand på BIM World Copenhagen, og oplev hvordan MARS kan hjælpe dig med at forbedre kvalitetssikringen, styrke samarbejdet og minimere risici i dine projekter.

Tag del i fremtidens byggebranche

BIM World Copenhagen er stedet, hvor byggebranchen mødes for at udforske de nyeste digitale værktøjer og teknologier. Uanset om du er projektleder, ingeniør, arkitekt eller leverandør, giver denne begivenhed dig mulighed for at lære, netværke og tage din viden til næste niveau.

Vi glæder os til at se dig!

Orbit Online A/S
Åbogade 25A
8200 Århus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30800982

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047