23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udskift din gamle pumpe på din waterjet og spar penge

Har du en gammel pumpe på din vandskæremaskine, er tiden måske inde til at få den udskiftet til en ny og besparende model.

Gammelt er ikke altid lig med dårligt, men lige i tilfældet med pumper til vandskæremaskiner, kan det rent faktisk ofte betale sig at skifte den ældre model ud med en ny.

En pumpe af ny(ere) dato er både energibesparende og har lavere vedligeholdelsesomkostninger. Så udgifterne til selve udskiftningen er hurtig betalt hjem i form af sparede øvrige omkostninger.

Et godt bud på en ny pumpe til waterjets er tecnocut e-pump fra CMS.

Pumpen er udviklet, så du får

  • op til 31% højere effektivitet end konventionelle pumper.
  • lav vedligeholdelse takket være 95% færre hydrauliske komponenter.
  • minimal brug af hydraulikolie – 91% mindre sammenlignet med andre systemer – og dermed også en lavere miljøpåvirkning.
  • et elforbrug, der er op til 37% lavere på grund af en kombination af skærecyklusser og hurtige, lukkede bevægelser.

Technocut e-pump kan installeres på alle vandskæremaskiner; også selvom de ikke er fra CMS.

Som et ekstra plus er det i de fleste tilfælde muligt at udføre service og vedligehold på pumpen, mens waterjetten stadig kører. Derfor behøver produktionen ikke at blive sat på hold, mens der samtidig sørges for, at pumpen stadig yder sit optimale.

Vil du vide mere, kan du kontakte Henrik G. Thomsen - Product Manager, CNC - på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047