23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev MTO electric's monteringsledninger på AUTOMATIK '24

På AUTOMATIK-messen 2024 kan besøgende opleve MTO electric's udvalg af monteringsledninger, der er ideelle til en bred vifte af industrielle applikationer. Sortimentet inkluderer bl.a. halogenfri monteringsledninger for øget sikkerhed, UL-godkendte monteringsledninger, der sikrer overholdelse af internationale standarder, og marinegodkendte monteringsledninger, som er specielt udviklet til at modstå de udfordrende forhold i maritime miljøer.

Siden 2015 har MTO electric a/s specialiseret sig i kabler og ledninger og tilbyder et bredt sortiment til den danske industri. På AUTOMATIK-messen 2024 vil MTO electric præsentere deres udvalg af monteringsledninger, der er designet til at imødekomme forskellige industrielle behov. Med et bredt udvalg af bl.a. styrekabler, CTS-kabler og gummikabler har MTO electric de rette løsninger på lager.

Monteringsledninger til enhver applikation

MTO electric tilbyder en række monteringsledninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og pålidelighed:

  • Halogenfri monteringsledning (90°): Disse ledninger fås i størrelser fra 0,5 mm² til 240 mm² og er ideelle til applikationer, hvor brandsikkerhed er en prioritet.
  • Monteringsledning med UL-godkendelse: Fremstillet i henhold til UL/cUL style 1015 standarder, dækker disse ledninger AWG-størrelser fra 6 til 26. De er velegnede til applikationer, der kræver overholdelse af internationale sikkerhedsstandarder.
  • Monteringsledning med marinegodkendelse: Godkendt af Lloyd’s Register, er disse ledninger tilgængelige i størrelser fra 0,75 mm² til 2,5 mm². De er specielt designet til maritime miljøer, hvor holdbarhed og sikkerhed er afgørende.

Find os på stand B1200

Besøg MTO electric's stand på AUTOMATIK-messen 2024 for at se deres udvalg af monteringsledninger og få rådgivning om de bedste løsninger til dine behov. Med et stort lager og en bred vifte af muligheder er MTO electric klar til at hjælpe med at finde de rigtige kabler og ledninger til enhver industriel applikation.

Vi glæder os til at se jer på AUTOMATIK-messen!

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Christian Stampe Laursen
Produktchef
+45 75806337 csl@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.047