23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev Marechals innovative industristik på AUTOMATIK '24

På AUTOMATIK-messen 2024 kan besøgende opleve MTO electric a/s' sortiment af industristik fra den franske producent Marechal electric. Marechal leverer pålidelige og holdbare industristik, der opfylder internationale standarder (IEC og UL). Deres Decontactor-serie kombinerer stik og afbryder i ét, hvilket forenkler installationen og minimerer fejl. Serien tilbyder løsninger op til 1000V og 250A, med høj robusthed og beskyttelse, der gør dem ideelle til krævende industrielle miljøer. Besøg MTO electric på stand B1200 for at lære mere om Marechals innovative løsninger.

I mere end 65 år har Marechal designet, produceret og leveret industristik til hele verdenen i overensstemmelse med internationale standarder (IEC og UL). Marechals produkter er kendt for deres pålidelighed og holdbarhed og anvendes globalt i en bred række af industrier.

Marechals Decontactor-serie – Kombinerer stik og afbryder i ét

Marechals flagskibsserie, Decontactor-serien, tilbyder en unik løsning, hvor stik og afbryder er kombineret i ét enkelt produkt. Denne innovative tilgang gør installationen mere enkel og reducerer antallet af potentielle fejlmuligheder ved at eliminere behovet for både en manuel afbryder og CEE stik.

Nøglefunktioner i Decontactor-serien:

  • Spændingsområde: Findes i versioner op til 1000V med 6 poler + jord.
  • Strømkapacitet: Kan bryde op til 250A / 75kW AC-23A.
  • Beskyttelsesgrad: IP66/67, med nogle versioner op til IP69K (100 bar ved 80°C).
  • Robusthed: Designet til at modstå hårde industrielle miljøer med en robusthed på op til IK10.
  • Antibakterielt og UV-stabilt materiale: Velegnet til krævende miljøer og udsat for sollys.
  • Temperaturområde: Kan installeres i temperaturer fra -40°C til 60°C.
  • Sikkerhed: Mulighed for at aflåse i afbrudt position for at forhindre utilsigtet tilkobling.
  • Lasergravering: Forhindrer, at labels falder af ved hård belastning.

Decontactor-serien fås også i ATEX-udgaver, der er specielt designet til brug i eksplosive områder. Desuden har alle Marechal-stik en QR-kode, som giver hurtig adgang til en "quick start" guide med instruktionsvideoer og montageinstruktioner.

Serien er modulopbygget, og det er derfor nemt at sammensætte og kombinere indmad for både han- og hun med vægbokse og håndtag.

Find os på stand B1200

Besøg MTO electric's stand på AUTOMATIK-messen 2024 for at se, hvordan Marechals industristik kan forbedre dine elektriske installationer. Vores team står klar til at præsentere disse innovative løsninger, der kombinerer høj sikkerhed og brugervenlighed, samt besvare alle dine spørgsmål.

Vi glæder os til at se jer på AUTOMATIK-messen!

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Christian Stampe Laursen
Produktchef
+45 75806337 csl@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.047