23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye designarmaturer fra Antonio Citterio og AXOR

Slankt og elegant design, som er gennemtænkt ned til mindste detalje: AXOR Citterio C er en banebrydende nytolkning af håndvaskarmaturet. Med de bløde konturer og den sanselige form er det minimalistiske armatur berøringsvenligt og har et gennemført æstetisk look. Den fint affasede kant hele vejen rundt på tuden og grebet er en markant detalje, der genfindes på alle produkter i kollektionen. For dem, der sætter pris på et endnu mere personligt udtryk, fås grebene også med det eksklusive Cubic Cut. Desuden kan man vælge mellem en række foruddefinerede AXOR Signature-overfladestrukturer og de mange forskellige AXOR FinishPlus-overflader. Kollektionen er godkendt og klar til salg.

„Badeværelset er blevet et af vores opholdsrum. Et sted hvor vi slapper af og finder velvære. Samtidig ser vi særligt i storbyerne, at selv luksusbadeværelserne bliver mindre. Derfor fandt jeg tiden moden til et nyt designsprog ved håndvasken. Kollektionen skulle være slank og kompakt med bløde former, der efterkommer vores ønske om komfort, og en reduceret materialitet, der lever op til tidens ’Less is more’-tankegang. Den skulle passe til alle livsstile, særligt med hensyn til overfladefarverne. Frem for alt skulle designet af hver eneste del være tidløst og begejstre brugeren – ikke bare ved første øjekast, men for altid,” siger Antonio Citterio.

Egenskaber

AXOR Citterio C er kendetegnet ved et slankt, vertikalt design og bløde, sanselige former. Det vigtigste element er den diskrete, affasede kant, som findes på alle produkter i kollektionen. Den koniske armaturkrop, som bliver en smule bredere fra rosetten og op, danner en kontrast til den typiske armaturform, mens det ergonomiske, vandrette greb giver en førsteklasses brugeroplevelse.

Det valgfrie Cubic Cut på grebet giver overfladen dybde og et dekorativt touch og angiver samtidig betjeningsretningen. Det minimalistiske armaturdesigns slanke form suppleres af den ressourcebesparende CoolStart-funktion og en gennemstrømningsmængde på kun 5 l/min. Armaturerne til badekar og håndvask fås i mange forskellige former og størrelser. Kollektionen omfatter også produkter til bruseområdet, så designsproget bliver gennemgående på hele badeværelset. 

Produkter i kollektionen

Et bredt produktprogram lader det stilfulde og unikke AXOR Citterio C-designsprog flytte ind i alle dele af badeværelset. Håndvaskarmaturet fås i tre forskellige højder – 90 mm, 125 mm og 250 mm – samt også i andre varianter, herunder 2-huls og 3-huls armaturer til vægmontering.

I bruseområdet kan man vælge en 270/270 hovedbruser med tre monteringsmuligheder: integreret i loftet, med lofttilslutning eller med bruserbøjning. Bruserens vandforbrug er som standard på 12 l/min, men der er også mulighed for en vandbesparende EcoSmart-variant, der blot bruger 8 l/min. Til badekarret fås en gulvstående karsøjle og et 3-huls armatur til karkant med sBox – begge inklusive en elegant stavhåndbruser. 

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033

Kontaktperson

SHD
Salgsafdeling Hansgrohe Danmark
Salgsafdeling
+45 86287400 info@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.052