23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt specialautoværn i træ til Hvidkilde Gods

DAV NORDIC har igen leveret autoværn til det naturskønne område omkring Hvidkilde Gods på Sydfyn. Autoværnet er et specialautoværn, som falder naturligt ind i området.

For at sikre cykelturismen omkring Hvidkilde Gods er der blevet etableret en cykelsti. Cykelstien skal gøre det mere sikkert at færdes som cyklist. Til at skærme cyklisterne mod biltrafikken var der behov for et særligt stærkt træautoværn. DAV NORDICs franske leverandør Tertü har udviklet et sådan autoværn, som er af stål og beklædt med træ. Det blev løsningen, så den flotte arkitektoniske linje kan bibeholdes i området. 

DAV NORDIC har tilbage i 2019 leveret en anden type træautoværn til området, og som del af denne leverance reparerede DAV NORDIC ligeledes træelementer på dette og opsatte et autoværn på modsat side af samme model. Opgaven er udført for Vejdirektoratet og afleveret lige før sommerferien. Autoværnet er med til at forskønne området.

Læs mere om træautoværn fra DAV NORDIC her.

DAV NORDIC markedsleder

​DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed, master og støjreducerende løsninger og har mere end 90 års erfaring med infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige. Virksomheden leverer og monterer derudover kvalitets stålløsninger til anlægsbranchen. DAV NORDIC har fokus på at skabe størst mulig værdi for kunderne og fundamentet er troværdighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen.

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014

Send til en kollega

0.047