23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev KATKO’s omfattende program af klemmer og stik på AUTOMATIK '24

I over 20 år har MTO electric a/s leveret KATKO-produkter til Danmark. KATKO er en finsk virksomhed, der producerer elektriske komponenter af høj kvalitet på egne fabrikker. De tilbyder både standardprodukter og skræddersyede løsninger. Deres Connect Safe-serie inkluderer klemmer og stik til aluminium- og kobberkabler, som er nemme at installere. KATKO’s produkter kan opleves på AUTOMATIK-messen 2024.

KATKO er en finsk familievirksomhed med over 70 års erfaring, der specialiserer sig i design og produktion af højkvalitets elektriske komponenter til industrielle applikationer. Med produktion på egne fabrikker i Finland og Polen sikrer KATKO en ensartet høj kvalitet i hvert eneste produkt.

Højkvalitets klemmer og stik til aluminiums- og kobberkabler

KATKO tilbyder både et standardsortiment, som sælges i mere end 60 lande, og skræddersyede løsninger til specifikke kundebehov, hvilket gør det muligt at imødekomme særlige krav og ønsker.  

En del af KATKO's sortiment er deres Connect Safe-serie, som er en serie af Al/Cu klemmer og stik, der er velegnet til både aluminiums- og kobberkabler. Serien er let at installere direkte på en DIN-skinne eller ved hjælp af bolte og er kendt for sin mekaniske styrke og holdbare lasermarkeringer. Produkterne i Connect Safe-serien opfylder IEC 61238-1:2003, Klasse A standarder og er godkendt til klasse 5 kabel, hvilket gør dem velegnede til Al/Cu kabler fra 2,5 mm² til 300 mm².

Find os på stand B1200

Besøg os på AUTOMATIK-messen 2024 for at udforske KATKO’s smarte elektriske løsninger og find ud af, hvordan de kan forbedre jeres industrielle processer. Hos MTO electric står vi altid klar til at hjælpe jer med at finde de bedste løsninger, der lever op til de højeste standarder inden for industrien.

Vi glæder os til at se jer på AUTOMATIK-messen!

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Christian Stampe Laursen
Produktchef
+45 75806337 csl@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.047