23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SYSTRA Danmark fejrer 1 års fødselsdag!

Den 31. august markerer et år siden, at vi sagde farvel til Atkins og blev en del af SYSTRA. I løbet af det første år har vi styrket SYSTRA's position på det skandinaviske marked gennem tæt samarbejde og udvidet ekspertise.

En stærkere spiller på markedet

- Jeg er glad for, at vi som SYSTRA har kunne vise, at vi står som en stærk spiller i markedet, hvor vi med vores samlede ressourcer og kapaciteter har kunne tilbyde vores kunder en endnu bredere vifte af ekspertiser og løsninger - fortæller Eva Rindom, administrerende direktør i SYSTRA Danmark

Det sidste år har været præget af samarbejde og innovation, samt at etablere et samlet og stærkt SYSTRA Danmark med en styrket position på det skandinaviske marked og en skærpet profil inden for infrastruktur. Især inden for metro bidrager vi med stærke kompetencer, hvor vi i Danmark er involveret i alle eksisterende metrolinjer og på verdensplan i næsten hver anden førerløse metro.

For Metroselskabet har vi på baggrund af SYSTRAs stærke kompetencer vundet opgaven om tilstandsvurdering af hele den eksisterende metro i København, hvor vi bl.a. skal vurdere den aktuelle tilstand og det forventede vedligehold og fornyelse i de kommende år.

Derudover har vi kunne styrke vores igangværende projekter som fx Fremtidens S-tog – et projekt omhandlende et automatiseret og mere fleksibelt S-tog i København.

- Etableringen af SYSTRA Danmark har betydeligt styrket vores team takket være en bredere lokal støtte og dyb indsigt i det danske marked. Denne kombination af international og lokal jernbaneekspertise er afgørende for vores kunder og for succesen af vores unikke 20-årige S-togsprogram - fortæller Antoine Stephens, projektdirektør på Fremtidens S-tog

Udover baneområdet har vi selvfølgelig fortsat fokus på vores øvrige markeder som veje og byrum, energi, vand og IT.

 

Bredt kollegaskab med Connected Teams

Etableringen af SYSTRA Danmark har åbnet døre til nye kompetencer på tværs af landegrænser understøttet af SYSTRAs værdi “Connected Teams”. Dette princip forbinder vores eksperter i hele virksomheden, så vi kan håndtere komplekse udfordringer på vores projekter.

Fx er vores kollega Jyothsna Amrith udlånt som vice projektdirektør på projektet Qiddiya Light Rail i Riyadh i Saudi Arabien, mens vores anden kollega Rune Mikkelsen til november skal deltage i SYSTRAs NGO-program Bridges to Prosperity, hvor et team på ti personer på tværs af lande og kontorer skal bygge en bro til lokalsamfundet i Rwanda.

- Det har stor værdi både for os som virksomhed og for vores kunder, at vi kan trække på hinandens stærke kompetencer på tværs af kontorer og landegrænser. Samtidig oplever mange af vores kollegaer det som en spændende mulighed at arbejde på tværfaglige projekter og besøge internationale projekter og kontorer - fortsætter Eva Rindom

 

Fakta om integrationen

Atkins Danmark var sammen med Atkins Sverige og Atkins Norge tidligere ejet af det canadiske rådgivende ingeniørfirma SNC Lavalin.

Den 31. august 2023 afsluttede SYSTRA købet af de svenske, danske og norske enheder i Atkins som følge af den aftale, der blev indgået den 7. juli 2023

SYSTRA havde i forvejen en mindre afdeling i Danmark med 15 medarbejdere, som er blevet integreret i SYSTRA Danmark på hovedkontoret i Ørestad.

SYSTRA Danmark A/S
Kaj Fiskers Plads 10
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26048494

Kontaktperson

Eva Rindom
Adm. Direktør
+45 27112050 erindom@systra.com

Send til en kollega

0.063