23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv klar til AUTOMATIK-messen med Hans Buchs use cases

Bliv inspireret af Hans Buchs tekniske løsninger inden for Automation & Robotics og kom gratis til AUTOMATIK-messen i Brøndby Hallen den 10.-12. september.

Mangler du en teknisk sparringspartner og en leverandør til din næste automatiseret applikation? Så er Hans Buch et oplagt valg til at komme videre med dine koncepttegninger eller videreudvikling af dine applikationer.

Kom gratis til AUTOMATIK 2024 med Hans Buch

Mød Hans Buch den 10.-12. september i Brøndby Hallen til messen AUTOMATIK 2024 og bliv klogere på vores sortiment og mange tekniske løsninger. Find os på stand B-1136! Mangler du en billet, kan du komme gratis af sted med Hans Buchs unikke kode. Sådan gør du:

  1. Gå til AUTOMATIK-messens billetside her.
  2. Udfyld dine personlige oplysninger og tilføj Hans Buchs invitationskode: Automatik-31725
  3. Fuldfør din registrering, og du er nu klar til at komme gratis af sted

Vi har samlet en serie af inspirationsartikler til dig

På Hans Buchs hjemmeside finder du seks eksempler på use cases i vores vidensunivers, som kan inspirere dig til konceptudviklingen af din næste automatiseret applikation. 

Få det fulde overblik og læs mere: ”Bliv inspireret: Use cases til Automation & Robotics

Her får du en opsummering af Hans Buchs artikelserie med inspiration til din næste applikation:

Sikkerhed: Navigation, Drive & Overvågning

Optimal sammensætning af hjul, motorer og gear i samspil med sikker navigation og overvågning med sikkerhedsscannere og sikkerhedscontrollere.

Netværk: Skalerbar totalløsning med unik IoT-eSIM-mulighed

Tilpasningsvenlige RMS-muligheder, samling af cellulære forbindelser, samt skalerbare setups til fremtidens vækst med løsninger til både hardware og software.

Custom Input & Screen Build: Kundetilpasset HMI

Skræddersyet udvikling af alt-i-én HMI-løsning med dybdegående kendskab fra mere end 40 års erfaring giver en bred vifte af tilpasningsmuligheder.

Plug & Play: Optimering og leveringssikkerhed

Frigør ressourcer med en plug & play-løsning, der med høj leveringssikkerhed skaber tryghed, og som optimerer processer og omkostninger med frigørelse af plads.

Sensorteknologi: Gennemgående undersøgelser af proof of concept

Få en dybdegående forundersøgelse med test af relevante sensorteknologier, der sikrer et pålideligt grundlag for teknisk funktionalitet og økonomisk rentabilitet.

Add-ons: Kvalitetssupplement til din unikke applikation

Læs tre eksempler på dine muligheder for yderligere tilpasninger og supplementer, der øger kvaliteten med sikker drift og forlænget oppetid i din applikation.

Læs om vores mange tekniske løsninger inden for Automation & Robotics

I Hans Buch har vi samlet et overblik til dig over vores mest populære kategorier inden for Automation & Robotics. Her finder du f.eks. kategorierne Sensorer, Netværk, Kabelkonfektionering, LED & Signal, Motorer og Automatisk Udtræksskinner.

Kontakt os for teknisk rådgivning, eller læs om de mange fordele ved automation og få hele overblikket her: ”Få gavn af Hans Buchs mange løsninger til automation

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med LinkedIn-siden og bliv klogere på, hvordan vi arbejder hos Hans Buch:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Lær Hans Buch bedre at kende på to minutter

Tidligere på året lancerede Hans Buch A/S sin nye kampagnevideo, der på blot to minutter fortæller mere end et århundredes historie om Hans Buch.

Læs mere her: ”Brug to minutter og få 100 års historie om Hans Buch A/S

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412

Kontaktperson

KHB
Kundeservice, Hans Buch
Kundeservice
+45 43 68 50 00 kundeservice@hansbuch.dk

Send til en kollega

0.093