23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du lege med os?

Vi er meget stolte af vores nye samarbejde med KOMPAN, en spændende virksomhed kendt for sine legepladser og udendørs fitnessløsninger i høj kvalitet.

I sidste uge automatiserede KOMPAN i Tjekkiet deres maleprocesser med en Ceetec DuoFlex sprøjteautomat, og vi fik lov at lave en lille video fra installation. 

Forud for dette blev der udført tests med KOMPAN i vores democenter i Middelfart for at vurdere, om vi kunne male ujævne og vinkelformede træprofiler. Vi modtog træprofilerne samt den ønskede maling fra dem, og valget faldt på en Ceetec DuoFlex med en forhøjet indløbshøjde på 200 mm. Dermed er fremtiden sikret for en effektiv maleproces, og vi takker KOMPAN for tilliden.

Om  KOMPAN?
KOMPAN blev grundlagt i 1970 i Danmark af kunstneren Tom Lindhardt og medstifteren Hans Mogens Fenne-Frederiksen. At skabe legeskulpturer til børn blev født af at se børns umiddelbare tiltrækning til Tom Lindhardts legende skulpturelle kunst. I dag fremmer KOMPANs smukke og tidløse legepladser deres fortsatte formål om at være med til at skabe og forme sundere og gladere samfund globalt ved at levere lege- og fitnessløsninger.

KOMPANs mission er at hjælpe vores kunder med at skabe sundere og gladere samfund. Derfor stræber vi hårdt efter at levere de bedste lege- og fitnessløsninger, der giver enestående resultater på alle parametre.

For en virksomhed som KOMPAN kommer mere end 80 % af vores CO2-udledninger fra de råmaterialer, vi bruger. Derfor har vi dedikeret vores indsats til at sænke vores CO2-udledning ved at bruge genbruge tekstil, fiskenet og andre affaldskilder, samt holdbart træ som robinietræ, i vores produkter.

Ceetec A/S
Lollandsvej 14 - 5500 Middelfart
Industrivej 7 - 5580 Nr. Åby
Danmark
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12579888

Kontaktperson

JF
Janni Frandsen
jvf@ceetec.dk

Send til en kollega

0.064