23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Serviceforretning skal booste sprinklerafdeling

Med skærpede krav til brandsikring og flere høje byggerier i byerne oplever Henning Mortensen a/s fra Silkeborg øget efterspørgsel på projektering, installation og service af sprinkleranlæg. Den langsigtede plan hos teknikentreprenøren er derfor at udbygge virksomhedens sprinklerafdeling markant. Senest er Marc Dalby Rasmussen budt velkommen som ny projekt- og serviceleder.

Over de seneste seks år har Henning Mortensen a/s efterhånden opbygget en solid position inden for sprinkler – særligt på entreprisemarkedet.

Sprinklerspecialist med VVS-baggrund
»Planen er, at vi skal fortsætte væksten. Min primære opgave er derfor at udvikle og udvide serviceforretningen«, siger Marc Dalby Rasmussen, der pr. 1. august 2024 er tiltrådt en stilling som projekt- og serviceleder i sprinklerafdelingen hos Henning Mortensen a/s i Silkeborg. Han er er oprindeligt VVS-montør og fik senere en uddannelse som VVS-installatør.

»Gennem min karriere har jeg beskæftiget mig med projektering, installation og service af sprinklersystemer hos både rådgiver- og entreprenørvirksomheder. Jeg har derfor en solid teknisk baggrund og stor erfaring med sprinkleranlæg i alle størrelser og afskygninger«, udtaler Marc Dalby Rasmussen, der senest kommer fra en lignende stilling hos Flindtholt.dk. 

Øget fokus på sprinklerservice
I det nye job er Marc Dalby Rasmussen i fuld gang med at danne sig et overblik over aktuelle projekter og eksisterende servicekunder samt identificere potentielle servicekunder.

»Isoleret set er sprinklerafdelingen hos Henning Mortensen a/s ikke så stor endnu, men vi har været og er involveret i en lang række sprinklerentrepriser – og har allerede et fornuftig fundament af servicekunder. Desuden har vi fordelen af at være en del af en stor og fagligt stærk teknikvirksomhed«, siger Marc Dalby Rasmussen. Han fortsætter:

»For kunderne betyder det blandt andet højt teknisk niveau og stor fleksibilitet, fordi vi altid kan trække på kompetent assistance fra eksempelvis VVS-afdelingen. Alt i alt har vi, hvad der skal til for at sammensætte serviceløsninger, der matcher behovet hos sprinklerkunderne«, afslutter Marc Dalby Rasmussen.

Mere om sprinklerservice? Kontakt: 
Marc Dalby Rasmussen
E-mail: marc@henning-mortensen.dk 
Tlf: +45 61 10 05 84

Læs mere om sprinkler hos Henning Mortensen a/s >>

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129

Kontaktperson

MDR
Marc Dalby Rasmusssen
marc@henning-mortensen.dk

Send til en kollega

0.063