23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kasper Boeriis fejrer 10 år hos DAN-doors

Kasper har været en del af DAN-doors' salgsteam i 10 år, og det blev tirsdag fejret med kage og morgenbrød og mange venlige hilsener til jubilaren.

Jubilæer er vigtige. For det første er det en måde at fejre gode medarbejdere og sige tak for deres mange års loyalitet, erfaring og engagement i samme virksomhed. For det andet giver det anledning til at anerkende den værdi, som jubilaren bringer til teamet, og i dette tilfælde er 10-års jubilæet noget særligt, fordi Kasper har en kæmpe andel i DAN-doors' succes.   

Kasper startede som praktikant i forbindelse med hans uddannelse til Handelsøkonom. Efter praktikperioden blev han fastansat, og han er gennem årene blev en nøglemedarbejder, som besidder en kæmpe viden om alle DAN-doors' løsninger. Vi opererer i en kompleks branche, og Kaspers forståelse for alt fra teknisk viden og lovgivning til kundespecifikke løsninger gør ham til en uvurderlig ressource for både kunder og kolleger. 

I dag har han titlen Project Manager og Key Account Manager med ansvar for vores internationale markeder (undtagen Sverige og Tyskland), og han navigerer rutineret mellem projekter i hele verden, når han servicerer kunder i bl.a. Asien, Mellemøsten og Sydamerika.

Som kollega er han altid hjælpsom, og vi er både stolte af og taknemmelige for at have Kasper med på holdet.

Om DAN-doors:

Hos DAN-doors har vi siden 1983 specialiseret os i at udvikle og producere døre og porte til alle formål i alle brancher og alle størrelser. Mange af vores kunder har handlet med os i flere årtier, fordi de ved, at de hos os får løsninger, som holder i mange år, og vi har gennem årene løst opgaver, som syntes umulige.
 

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.046