23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innovativ tagløsning med pandeplader fra Areco Profiles

I Sønder Tranders ved Aalborg er 69 nye rækkehuse blevet opført med fokus på moderne funktionalitet og energivenlighed. Til disse boliger blev der valgt pandeplader fra Areco Profiles som en holdbar og æstetisk tagløsning, der forener tradition og moderne byggekvalitet.

Tradition møder moderne kvalitet
Til taget på de nye rækkehuse blev den traditionsrige pandeplade 20/220 i Polymax Matt sort fra Areco Profiles valgt. Denne type tagplade er populær til både nybyggeri og renoveringsprojekter, da dens profildesign passer ind i både moderne og klassisk arkitektur. Pandepladerne, som er 1.080 mm brede, fås i længder efter ønske og kan leveres med eller uden forstærkningsspor. De er tilgængelige i en række spændende nordiske farver, og der findes et komplet sortiment af tilbehør, der sikrer et flot og sammenhængende design. Alle pandeplader er 100 % genanvendelige, hvilket understøtter en bæredygtig fremtid, og de kan leveres med en garanti på op til 40 år afhængig af belægningen.

Funktionelle og energivenlige rækkehuse
Husene er udstyret med en gennemtænkt indretning, der sikrer et godt indeklima, og inkluderer højisolerede 3-lags termoruder, luftudskiftningsanlæg og gulvvarme for øget komfort. Til tagløsningen blev det klassiske pandepladetag fra Areco Profiles valgt, hvilket giver husene et stilrent og holdbart ydre, hvor kombinationen af funktionalitet og energivenlighed har været i fokus. 

Erfaringer fra byggepladsen
Byggeleder Morten Træholt Hansen fra Multibyg A/S forklarer, hvordan pandepladen kombinerer klassisk og moderne arkitektur: ”Der blev taget beslutning om at bruge pandepladen som tagbeklædning efter at Areco tidligt blev inddraget i projektet, og dermed havde mulighed for at råde og vejlede – så Multi-Byg A/S derefter kunne lave deres egen research. Valget faldt så på pandepladen, da profildesignet falder naturligt ind i både moderne og klassisk arkitektur. Med PolyMax overfladen er der hele 30 års garanti, og da den er mat, er der ingen risiko for generende genskin.”

Pandepladen er let at håndtere og installere. Pladerne leveres i hele længder, hvilket betyder, at taget hurtigt lægges og færdiggøres med rygninger og kantafslutninger i én arbejdsgang, hvilket har gjort byggeprocessen markant mere effektiv. Hertil uddyber Morten Træholt Hansen: ”Der bliver leveret til den aftalte tid, og det er bestemt en fordel at plader og tilbehør produceres lokalt, så det er let og hurtigt at fremskaffe ekstra bestillinger. Ligeledes er det nemt at aftale et møde på byggepladsen for at gennemgå forskellige løsningsforslag. Areco har velvilligt deltaget i projekteringen af projektet. Alt i tag -gavle redskabsrum samt limtræsinddækningerne af i et og samme materiale.”

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan Areco Profiles kan hjælpe med dit næste byggeprojekt. Klik her

 

 

Areco Profiles A/S
Industriparken 22
9575 Terndrup
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10778638
P nummer: 1000131421

Kontaktperson

KC
Kim Christensen
Salgschef
kc@areco.dk

Send til en kollega

0.047