23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyborg Stævnet flytter

Nyborg Stævnet bliver i 2025 ikke afholdt i Nyborg – men i Odense Congres Center. Flytningen giver mulighed for en endnu større udstilling. Et nyt navn til stævnet er endnu ikke besluttet.

Når kalenderen siger januar plejer malermestre såvel som leverandører til malerfaget at gøre sig klar til at drage mod Fyn, Ho­tel Nyborg Strand og Danske Malermestres Nyborg Stævne. Sådan også i 2025. Her skal GPS’en bare sættes til at finde vej til Odense frem for Nyborg, for Danske Malermestre har besluttet, at stævnet til næste år skal afholdes på Odense Congres Center. 

Beslutningen om at flytte stævnet er taget i år, men tankerne har rumsteret længe, fortæller formanden for Danske Malermestres aktivitetsudvalg, Jan Pelby. 

- Gennem de senere år har vi, når vi har spurgt medlemmerne om Nyborg Stævnet, fra flere hørt, at de syntes, at udstillingen lignede sig selv fra tidligere år. Det var godt at komme til stævnet, sagde alle, men de savnede en fornyelse, siger han og fortsætter: 

- Og man kan sige, rammerne på Hotel Nyborg Strand er, hvad de er. Værelserne og faciliteterne er gode, men udstillingen er låst af hallerne. Her er ikke plads til udvidelser. Hverken når det kom­mer til leverandørernes stande eller antallet af udstillere.

Læs artiklen Nyborg Stævnet flytter i Danske Malermestre 

Foto OCC

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710
P nummer: 1003147310

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.062