23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Orbit introducerer Årets Udbyder 2024

En pris til hyldest for de bedste udbydere i branchen.

Formålet med Årets Udbyder

Orbit introducerer for første gang Årets Udbyder, der skal være med til at hylde de udbydere, som skaber positive forandringer inden for udbudsområdet. Prisen sætter fokus på, hvor afgørende gode udbud er for at sikre bedre projekter og løsninger, der gavner hele branchen. Vi ønsker at anerkende dem, der går forrest og løfter standarden i udbudsprocessen.

Stem på de udbydere, der gør en forskel

Nomineringerne til prisen er blevet indsendt af tilbudsprofessionelle fra hele landet, og syv udbydere er nu i spil. Afstemningen er åben indtil den 1. september, og vi opfordrer alle til at deltage ved at stemme på den udbyder, de mener, fortjener anerkendelsen.

Vinderen afsløres den 17. september ved vores store tilbudskonference, hvor en pris vil blive overrakt. Denne pris er en hyldest til de udbydere, der gør det godt og skaber bedre vilkår for alle involverede.

Stem nu og gør en forskel

Afstemningen lukker snart, så skynd dig at afgive din stemme og vær med til at hylde de udbydere, der arbejder for at forbedre udbudsprocesserne og skabe bedre løsninger. Husk, at bedre udbud ikke kun giver en bedre proces – det skaber også bedre projekter for os alle. Stem her på Årets Udbyder.

Orbit Online A/S
Åbogade 25A
8200 Århus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30800982
P nummer: 1013535872

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047