23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brug vand som energikilde til din kantlimning

Tag bæredygtighed til nye højder med en Biesse Stream Edge Pro kantlimer. Her er kantlimeren, som reducerer CO2-forbruget og minimerer anvendelsen af lim.

Stream Edge Pro er den ideelle enkelt-sidede retskantslimer, der kombinerer høj produktivitet med et innovativt system til perfekt kantpåsætning. Hvad der virkelig differentierer denne kantlimer fra andre typer på markedet, er, at vand bruges som energikilde til kantlimningen. Dette gør kantlimeren til en banebrydende og bæredygtig løsning i træindustrien.

Sådan fungerer det
Biesses nye HFS-teknologi omdanner H2O til hydrogen (brint) via en hydrolyseproces. Brinten anvendes derefter som en bæredygtig energikilde, hvilket markant reducerer både energiforbrug og CO2-udledninger. Det er således via brinten, at man opvarmer kantbåndet og gør det muligt at lave en kantpåsætning.

Systemet er utroligt effektivt og bruger kun 1 liter vand til at fremstille 1,5 km kanter. Ved at sikre en perfekt binding af kanter på paneler bliver produktionen både mere effektiv og miljøvenlig.

Biesse har altid været på forkant med innovation, og Stream Edge Pro kantlimeren er ingen undtagelse. Den er designet til at opfylde fremtidens krav til moderne produktion inden for træindustrien. Med fokus på bæredygtighed og effektivitet giver den virksomheder mulighed for at producere med høj kvalitet og lav miljøpåvirkning.

Se mere på junget.dk

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte Junget 
Direkte nr. til maskinteamet er. 89365590

Junget A/S
Sigma 3, Søften
8382 Hinnerup
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36947578

Kontaktperson

JVB
Jane Vraa Baiemler
Marketingansvarlig
+45 89365583 jvb@junget.dk

Send til en kollega

0.047