23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Giv dit indgangsparti nyt liv med en dørstation i messing

Tilføj et varmt og stilfuldt udtryk til dit indgangsparti med en dørstation i messing. Design selv dørstationen efter mål og vælg mellem flere typer af messing, ringetryk, navneskilte og funktioner.

Udløber
31. december 2028

Ønsker du at skabe en indbydende ejendom, hvor gæster og beboere føler sig velkomne allerede ved indgangen? Indgangen er et af de første steder, hvor du nemt kan opgradere ejendommen og sætte dit personlige præg. Hos Scantron tilbyder vi specialdesignede dørstationer i flere typer af messing, som øjeblikkeligt tilføjer et varmt og elegant udtryk til ejendommen. Messing er et populært valg, da det er stærkt og holdbart materiale, der forener klassisk og moderne stil. En dørstation i messing kan derfor benyttes i både nye byggerier, i renoveringsprojekter eller til ældre bygninger. 

Skræddersy din egen dørstation

Hver ejendom har sit helt eget unikke udtryk ved valg af farver og materialer. Derfor giver Scantron dig muligheden for at skræddersy din egen dørstation efter mål. Vælg mellem messing, titan-messing eller bruneret messing og vælg selv placering af eksempelvis ringetryk, videokamera, højtaler og belysning i dørstationen. Det er også muligt at vælge en moderne dørstation med digitale navne-displays i messing. Scantron tilbyder følgende dørstationer i messing-materialer:

  • Serie 510 – design din egen dørstation efter mål
  • Serie 510D – skræddersyet dørstation med digitale navne-displays
  • MIx – modulopbygget dørstation med mulighed for op til 1000 brugere
  • MIxCompact – digital dørstation med integreret LCD-display
  • SAGA – IP-baseret dørstation der ringer op til dørtelefon app

Dørstationer i et tidløst materialer

Messing er kendt for sit varme og luksuriøse udtryk, hvilket gør det til et populært valg i mange byggeprojekter. Men det er ikke kun udseendet, der gør messing attraktivt – det er også et yderst holdbart materiale, der sikrer, at din dørstation holder sig smuk og funktionel i mange år. Messing vil med tiden udvikle en naturlig patina, der giver dørstationen et charmerende og antikt udtryk. Hver dørstation får derfor sit eget særprægede og unikke udtryk, som ikke kan findes andre steder.

Mangler du inspiration?

Hos Scantron står vi klar til at hjælpe dig videre med dine idéer og dit helt særlige projekt. Kontakt os direkte på tlf. 66 13 99 66 eller send en mail til info@scantron.dk. Du kan også finde yderligere inspiration til dørstationer i messing på vores hjemmeside her.

Scantron A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26157374

Send til en kollega

0.046