23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Case: Pocket door-system er plug ’n’ play

"Det er blevet 100 gange simplere, hurtigere og meget nemmere" lyder det fra Frederiksberg Snedkeri, der har monteret Hawa Concepta III pocket door-systemet i showroomet på Smallegade.

De optimerer pladsen og kan forvandle køkkenets rene linjer til et funktionelt rum på et splitsekund. De kan skjule vaskemaskiner, brødristere og kaffemaskiner eller åbne døren til et skjult hjemmekontor i klædeskabet. Pocket doors har for længst vundet forbrugernes hjerter, og med Hawa Concepta III har snedkere og møbelproducenter fået helt nye forudsætninger for at levere en funktionel og æstetisk løsning.
 
”Et godt pocket door-system er et, der kan åbnes og lukkes – lydløst og helt uden modstand. Hvor tidligere generation af Hawa Concepta var tungt og ret besværligt at montere, er tredje generation blevet 100 gange simplere, hurtigere og meget nemmere at justere. Vi har ganske enkelt bare set Youtube-videoerne – det er plug ’n’ play!” fortæller snedkermester og indehaver af Frederiksberg Snedkeri, Usama Sherif, der har monteret Hawa Concepta III i showroomet på Frederiksberg.

Læs også: Skydedørsteknologi med noise cancellation

Enkel montering – enklere arbejdsgange 

Med Concepta III har Hawa minimeret beslagene og forenklet monteringsprocessen markant. Skabet kan forberedes på værkstedet, hvorefter det monteres og efterjusteres enkelt og hurtigt hos kunden. For snedkerne hos Frederiksberg Snedkeri betyder det lettere arbejdsgange og i sidste ende en bedre kundeoplevelse.
 
”Ved de ældre modeller skulle man måske demontere nogle dele for at justere det ordentligt, og hvis ikke det sad helt rigtigt, skulle vi have det af og prøve igen. Her sidder tre skruer i hver side på hver skinne, som du kan justere,” siger han og tilføjer:
 
”Det er alfa og omega, når vi kommer ud til en kunde, at vi ikke fylder for meget, at vi ikke larmer for meget, og at vi ikke er der for lang tid. Hvor vi førhen kunne bruge en hel dag på at montere en pocket door, kan vi nu gøre det på 2-3 timer.”

5 fordele ved Hawa Concepta III

  • Færre beslag, enkel placering
  • Slutmontering og efterjustering klares forfra af bare én person
  • Fås som pull- eller push-version
  • Ultrasmal parkering af lågen på bare 55 mm
  • Til skabshøjder fra 1200-2700 mm

Læs mere om Hawa Concepta III

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047