23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rent rundt om Vadehavscentret

Alle gangarealer rundt om Vadehavscentret er blevet renset fri for alger og smuds. Samtidig har overfladerne fået en imprægnering, der vil beskytte træet i fremtiden.

ER DIN FACADE ELLER BELÆGNINGER RAMT AF ALGER – FÅ ET TIL BUD PÅ 70 10 07 07 ELLER KLIK HER

Vadehavet er ikke bare Danmarks største, med også vådeste nationalpark. Her holder utallige trækfugle til, og naturen i området er smuk. Mange turister, skoleelever og forskere kommer derfor dertil for at opleve naturen på tæt hold, uanset vind og vejr.

Alger kan give glatte overflader
For at lære om dyrene og naturen starter den fulde oplevelse ofte med et besøg på Vadehavscenter, der viser sig som et flot arkitektonisk ikon i det vestjyske landskab. Selve centeret er lige så enestående som naturområdet. Den aflange, flade hovedbygning er beklædt med strå både på facader, tag og undertag og det meste er byggeriet er opført i træ.

Det gælder også gangarealerne, der derfor med tiden var blevet ramt af det våde klima. Det betød desværre, at der var masser af grønne alger og smuds på overfladerne, og udover at det ikke ligefrem pyntede på den flotte arkitektur, så gjorde det også træoverfladerne glatte – og dermed farlige at færdes på.

Rengjort med vand
All Remove afrensede derfor alle gangarealerne med varmt vand, så overfladerne igen blev rene og helt fri for det grønne lag af alger. Efter afrensningen blev træplankerne også imprægneret, så det våde vejr i nationalparken får endnu sværere med at efterlade spor på træet i fremtiden.

ER DIN FACADE ELLER BELÆGNINGER RAMT AF ALGER – FÅ ET TIL BUD PÅ 70 10 07 07 ELLER KLIK HER

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

ARDA
All Remove Danmark A/S
+45 70100707 info@allremove.dk

Send til en kollega

0.064