23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Funktionalitet og design i fokus med Alita serien

Alita-serien er et armaturdesign, der er særligt udviklet til at imødekomme de skiftende behov i moderne arkitektur og byggeri. Med sin alsidighed og fleksibilitet er Alita-serien et oplagt valg for professionelle, der søger belysningsløsninger, der både er funktionelle og æstetisk tiltalende. 

En af de mest fremtrædende egenskaber ved Alita-serien er dens evne til at tilpasses forskellige monteringssituationer. Armaturet tilbyder tre primære monteringsformer: 3-faset skinne, påbygget og pendelmontering. Disse muligheder gør det muligt at anvende armaturet i en række forskellige rum og anvendelser, fra kontorlandskaber til detailhandlen, hvor fleksibilitet og design spiller en central rolle. 

Monteringsmulighederne er ikke kun begrænset til disse tre former; de kan kombineres på måder, der giver op til seks forskellige installationsmuligheder. Dette gør Alita-serien til en af de mest fleksible belysningsløsninger på markedet. Skiftet mellem monteringsmulighederne er enkelt og kræver blot en udskiftning af armaturets bund, hvilket gør det let at tilpasse det i for hold til ændrede behov i et projekt.

Pendelmonteringen tilføjer en ekstra dimension af designfrihed, idet armaturet kan suspenderes fra loftet. Dette skaber ikke blot en visuelt tiltalende belysning, men bidrager også til en behagelig og indbydende atmosfære i rummet. Denne mulighed er især attraktiv i rum, hvor belysningen spiller en central rolle i at definere stemningen.

Derudover tilbyder Alita-serien yderligere tilpasningsmuligheder gennem udskiftning af reflektoren, hvilket gør det muligt at finjustere belysningens egenskaber i overensstemmelse med specifikke krav eller præferencer.

Mulighederne er mange med Alita, kontakt os i dag på 76 26 67 00 eller info@luminex.dk og hør mere om Alita og dens muligheder.

Se mere om Alita serien, på vores hjemmeside lige her.

Luminex A/S
Lundagervej 45A
8723 Løsning
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37646458

Kontaktperson

KT

Send til en kollega

0.047