23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Busch Vacuum Solutions på PPMA Show 2024

Busch Vacuum Solutions deltager i PPMA Show 2024, Storbritanniens største messe for procesudstyr og maskiner, som finder sted den 24.-26. september i Birmingham. Busch vil præsentere deres innovative vakuumløsninger, der hjælper virksomheder med at opnå energibesparelser og reducere CO2-udledning med op til 70%. Deres løsninger forbedrer også produktivitet og pålidelighed ved hjælp af avancerede kontrolsystemer som Master Control og OTTO digitale services. Besøgende kan møde Busch's eksperter og se live demonstrationer af deres teknologi, der er designet til at understøtte bæredygtige og effektive forretningsmål.

Udløber
26. september 2024

Fremmer energimålsætninger: Busch Vacuum Solutions på PPMA Show 2024

Busch Vacuum Solutions er glade for at kunne annoncere sin deltagelse i den kommende PPMA Show, Storbritanniens største event for procesudstyr, pakkemaskiner, industrirobotter og maskiner. Arrangementet finder sted fra den 24. til den 26. september 2024 på NEC i Birmingham, og Busch udstiller i hal 5, stand F22.

Når efterspørgslen efter energieffektivitet og reduktion af CO2 aftrykket stiger verden over, er Busch Vacuum Solutions fortsat engageret i at hjælpe virksomheder med at nå deres bæredygtigheds- og produktivitetsmål. For virksomheder, der stræber efter at spare energi, reducere emissioner eller forbedre driftsmæssig pålidelighed, kan Busch' innovative vakuumløsninger være nøglen til at nå disse mål. På PPMA Show 2024 vil Busch vise, hvordan vores ekspertise og vakuumløsninger kan holde dig på rette vej mod større effektivitet.

Energi- og CO2besparelser Busch' avancerede vakuumteknologier, herunder skræddersyede systemer, der er designet, projektstyret og samlet i Storbritannien, giver betydelige reduktioner i energiforbrug og CO2 -udledning. Kundetilpassede centraliserede vakuumsystemer kan f.eks. hjælpe virksomheder med at opnå energi- og CO2 besparelser på op til 70 %.

Forbedret produktivitet og pålidelighed Busch’s løsninger er udviklet til at optimere processens ydeevne, minimere stillstand og forbedre den overordnede pålidelighed. Disse løsninger understøttes af et omfattende servicenetværk og sikrer problemfri og uafbrudt drift.

Innovativ kontrol og overvågning Busch’s Master Control-system og OTTO digitale services giver indsigt i realtid og forbedret kontrol over vakuumpumper, hvilket sikrer optimal ydeevne med minimalt affald af energi.

Oplev Busch' løsninger på PPMA-messen Busch vil vise, hvordan deres banebrydende vakuumteknologi, såsom den energieffektive R5 RA 0600 A ECOTORQUE lamelvakuumpumpe og MINK MV Tørtløbende klovakuumpumpe, kan opfylde specifikke behov som en del af en brugertilpasset løsning. Disse innovative løsninger reducerer ikke kun energiforbruget, men forbedrer også procespålideligheden og produktiviteten.

På messen kan besøgende få kontakt til Busch' eksperter for at finde ud af, hvordan virksomhedens løsninger kan hjælpe dem med at holde energi- og produktivitetsmålene. Deltagerne vil også have mulighed for at se live demonstrationer af Busch' innovative løsninger, herunder OTTO’s digitale servicedashboard.

Til virksomheder, der fokuserer på at reducere deres miljøpåvirkning eller forbedre effektiviteten og pålideligheden af deres processer, leverer Busch Vacuum Solutions den ekspertise og teknologi, der er nødvendig for at få succes. Et partnerskab med Busch betyder, at man ikke kun investerer i teknologi, men også i en fremtid med større effektivitet, bæredygtighed og succes.

 

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.078