23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Boost din viden og produktion: Mød Hytek på E-24

Med over 30 års erfaring står Hytek klar på Elektronikmessen E-24 som rådgiver og udbyder af alt fra teknologiske kurser og certificeringer til test og fejlanalyser for hele elektronikindustrien. Mød dem i temaområdet ”Produktion i Danmark”.

Hyteks mission er enkel: At gøre dig skarpere og din produktion stærkere. De leverer løsninger, der løfter kvaliteten og pålideligheden af dine produkter – med deres ekspertise i test og fejlfinding af high-end elektronik sørger de for, at dine produkter altid lever op til de højeste standarder.

Hytek er ikke kun kendt for deres tekniske knowhow, men også for deres engagement i bæredygtighed. I temaområdet "Produktion i Danmark" arbejder Hytek sammen med seks andre førende virksomheder for at fastholde og styrke produktionen af elektronik i Danmark. Her er der fokus på at fremme blandt andet bæredygtighed og automatisering – nøglefaktorer til at sikre en stærk og konkurrencedygtig fremtid for den danske elektronikbranche.

Er du klar til at tage din viden og produktion til det næste niveau? Med over 30 års erfaring i bagagen står Hytek klar til at rådgive, certificere og analysere din elektronikproduktion. 

Besøg Hytek på E-24 og få en snak med eksperterne om, hvordan deres tjenester kan booste netop din forretning til at nå nye højder.

Elektronikmessen løber af stablen fra den 3.-5. september på Odense Congress Center.

Tilmeld dig nu og hent din gratis billet her.

Elektronikmessen E-24
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark

Kontaktperson

AMP
Anne Marie Primdal
Kommunikationskonsulent
ampr@ose.dk

Send til en kollega

0.047