23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du råd til automatisering?

Hvis du bedst kan lide manuelle processer, tunge arbejdsgange og en øget risiko for fejl, så er automatisering ikke noget for dig.

En investering i en automatiseringsløsning kan være et par år om at betale sig hjem.

Har du råd til det?

For i den tid, det tager at betale automationsløsningen tilbage i kroner og ører, skal du i stedet forholde dig til mere effektive arbejdsgange og færre fejl i produktionen, hvilket kun er med til at øge din konkurrenceevne. For slet ikke at tale om den tid, der bliver frigivet, som du eller dine medarbejdere i stedet kan bruge på at kvalitetstjekke og forbedre produkterne.

Kort sagt, så skal du finde dig i, at din produktionen med det samme bliver stabil og forudsigelig, selvom maskinen i sig selv stadig tæller negativt i regnskabet.

Så spørgsmålet er nok mere, om du egentlig har råd til at lade være?

Der er masser af muligheder, når det kommer til automationsløsninger. Så det er faktisk ofte nemmere, at vi sammen finder ud af, hvad du og virksomheden har brug for, end at vi remser mulighederne op.

Men du kan læse lidt om, hvad andre virksomheder har valgt at gøre, herunder.

For eksempel Dolle, der har investeret i en automationsløsning med både en CNC-maskine og en robot til op- og nedtagning samt palletering. Læs mere om Dolles løsning her.

Eller Skovby Møbelfabrik, der har investeret i en Robodrill, der er ideel til arbejdet med mindre emner og hurtige værktøjsskift. Læs mere om Skovby Møbelfabriks løsning her.

Har du allerede nogle robotter eller CNC-maskiner i produktionen, som bare ikke længere passer til behovet? Så er der også mulighed for at genbruge de elementer i en ny løsning. Læs mere om den mulighed her.

Det har de blandt andet gjort hos BoConcept, hvor en ældre CNC-maskine og robot nu indgår i en ny løsning, der passer bedre til virksomhedens behov. Læs mere om BoConcepts løsning her.

Vil du vide mere om, hvad dine muligheder er?

Så skal du kontakte Henrik G. Thomsen - Product Manager, CNC - på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062