23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SLÅ 2 FLUER MED ET SMÆK - svejs tagpap med varmluft - mere brandsikkert og CO2 venligt

Der er dobbelt jackpot når man anvender varmluft til svejsning af tagpap. Dels er varmluftsvejsning den mest brandsikre måde at svejse tagpap på og dels får man den gevinst, at CO2 belastningen reduceres betydeligt. Der er derfor al mulig grund til at skifte hest fra traditionel svejsning med gas til svejsning med varmluft. LEISTER Technologies AG fra Schweiz udvikler og producerer konstant nye maskiner og løsninger til tagbranchen.

Der skal mod og vilje til at bryde med årtiers traditioner i måden at svejse tagpap på. Det er velkendt at gassen på mange måder har løst det problem og har sikret gode tagpapbelagte tage.

Når vi ser på gassen som opvarmningsmedie, så er tiden i allerhøjeste grad til at se på alternative måder at montere tagpap på. Navnlig 2 helt iøjenfaldne grunde - 1. CO2 belastningen og 2. brand(u)sikkerheden.

Svejsning af tagpap på traditionel vis, er en af de helt store klimasyndere og derfor bør ansvarlige bygherrer og entreprenører se efter alternative måder til svejsning af tagpap. Teknisk er varmluftsvejsning ikke nyt, og derfor er der i dag rigtig gode løsninger til erstatning af gas.

LEISTER Technologies AG i Schweiz udvikler kontinuerligt nye maskiner og løsninger til tagbranchen.  Alle maskinerne er elektrisk baserede og det er dermed en gamechanger set i forhold til den brandrisiko der er ved anvendelse af gas. Derfor er vores løsninger med varmluftsvejsning også en udrakt hånd til forsikringsselskaberne.

Helt konkret kan følgende svejseautomater fra LEISTER Technologies AG anvendes til svejsning af tagpap:

BITUMAT B2 - VARIMAT 700 - UNIROOF 700 - UNIDRIVE 500

Bitumat B2 er specifikt udviklet til svejsning af tagpap.
Varimat 700, Uniroof 700 og Unidrive 500 er udviklet til svejsning af både tagfolie og tagpap.

Bergstrøm Plastteknik A/S
Vallensbækvej 20A, 1. tv.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32095372
P nummer: 1015199136

Kontaktperson

PK
Preben Kristensen
Direktør
pk@bergstrom-plast.dk

Send til en kollega

0.047