23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jesper Aablad er ny CEO for DAN-doors

DAN-doors’ ejerkreds har et ønske om, at DAN-doors skal vækste mere i de kommende år, og i den forbindelse har man ansat Jesper Aablad som ny CEO.

Et solidt fundament

Amdi Simon Kjærgaard er trådt af som administrerende direktør for DAN-doors og har overdraget stafetten til Jesper Aablad, som er trådt til som ny administrerende direktør med en klar ambition om at føre DAN-doors ind i en ny æra med mere vækst og øget fokus på salg og marketing.

DAN-doors’ ejer og bestyrelsesformand, Erling Boller, udtaler: ”Dette planlagte direktørskifte skal ses som en del af vor strategiplan. Jeg vil gerne først takke Amdi Kjærgaard for hans lange og succesrige indsats for DAN-doors. Virksomheden står idag med et solidt fundament for den fremtidige udvikling”.

Samtidig uddyber Erling Boller valget af Jesper Aablad som ny direktør for DAN-doors: ”Vi står over for en ny strategiperiode og er samtidig i den indledende fase af en transformation af DAN-doors’ forretning. Ejerkredsen har et ønske om, at DAN-doors skal vækste mere i de kommende år, og her er det vigtigt, at den nye direktør selv spiller en meget aktiv rolle. Jesper er visionær og har nogle spændende indsigter og planer for realiseringen af strategien. Han er desuden en værdidrevet leder, som deler de samme principper om teamkultur, som har været kendetegnende for DAN-doors indtil nu”.

Stor brancheerfaring

Jesper kommer til DAN-doors med stor erfaring fra fremstillingssektoren. Han har gennem de seneste år beskæftiget sig intensivt med salg til projektmarkeder inden for både B2B og B2C, både nationalt og internationalt og har desuden en bred erfaring med udvikling, produktion, montage og service af forskellige industrielle ydelser. Med denne baggrund træder han ind i rollen som CEO for DAN-doors med en god forståelse for den danske dørproducents kundesegmenter og de udfordringer og muligheder, der er i branchen:

Jeg ser frem til at bygge videre på det stærke fundament, som Amdi Simon Kjærgaard har lagt, og tage DAN-doors til nye højder”, siger Jesper Aablad og fortsætter: ”Mit fokus bliver at styrke vores salgs- og marketingindsats, så vi kan sikre, at vi er godt positioneret til at møde fremtidens udfordringer og muligheder, og vi er allerede godt i gang med at åbne nye markeder med produkter og løsninger, som målrettet er udviklet til eksport. Vi har store forventninger til de nye strategiske samarbejder, vi er ved at etablere, og jeg er stolt af at træde ind i en virksomhed, som har så kompromisløs en holdning til kvalitet, som jeg kan se er tilfældet i DAN-doors. Samtidig har jeg mødt et stærkt team af passionerede medarbejdere, som altid går den ekstra mil, og jeg kan ikke forestille mig et bedre udgangspunkt for at fortsætte vores vækstrejse”.

Med Jesper Aablads tiltræden sætter DAN-doors en klar retning mod fremtiden, hvor øget vækst og markedsudvidelse vil være i fokus. Jesper vil arbejde tæt sammen med det eksisterende team for at videreudvikle og implementere strategier, der skaber værdi for både virksomheden og dens kunder.

For yderligere information, kontakt:

Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk
26222480

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.047