23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Råstyrken i SICK Nova finder vej til 3D-applikationer

Med den nye Nova support til RULER3000 bliver hurtige, præcise high-end 3D-visionsapplikationer tilgængelige for både eksperter og ikke-eksperter. Inden for få minutter kan brugere implementere tilpassede applikationer og inspicere detaljer i bemærkelsesværdige hastigheder. Dette fremskridt muliggør potentielt signifikant højere produktionseffektivitet og ydelse

SICKs Nova Engineering software udvider sin veletablerede brugervenlige webgrænseflade til højhastigheds-3D-applikationer. Ved hjælp af den integrerede AI-teknologi får virksomheder selv uden programmeringsekspertise mulighed for hurtigt at konfigurere og drifte komplekse applikationer.

SICK Nova konfigurerer 2D- og 3D-visionløsninger til både professionelle og begyndere 
Nova anvendes allerede bredt på tværs af industrier som grundlaget for konfigurerbare maskinvisionløsninger og kvalitetskontrolapplikationer. Softwaren tilbyder et stort udvalg af opgavespecifikke værktøjer, hvilket gør den meget alsidig. Det, der virkelig får den til at skille sig ud, er kombinationen af AI-funktionalitet og en let anvendelig brugergrænseflade. Derfor kan selv brugere uden programmeringserfaring hurtigt udvikle løsninger til deres virksomhedsspecifikke applikationer.

RULER3000, den perfekte visionpartner 
Drevet af SICKs kraftfulde CMOS-sensor og innovative hurtige on-chip-beregningsteknologi (ROCC), leverer RULER3000's integrerede streamingkamera pålidelige scanninger ved ekstreme produktionshastigheder. Med en ydelse på op til 15,4 Gbit/s kan det generere op til 7000 fuldframe 3D-profiler per sekund. Dette gør det muligt at fange objekters reelle 3D-form nøjagtigt uanset farve eller kontrast. Derudover måler det gråtone- og scattered lys simultant, hvilket resulterer i mere præcis billedbehandling.

Dets høje lysfølsomhed giver nøjagtig inspektion af selv meget mørke eller meget reflekterende materialer. Samtidig gør dets høje dynamiske rækkevidde (HDR) det muligt at fange emner med vidt forskellige lysrefleksioner, såsom dæk og skinnende metaldele, i en enkelt scanning.

SIM2x00 Nova Sensor Integration Machine, den ideelle grænseflade 
SIM2x00 Sensor Integration Machine er designet til maskinvision med høj hastighed og høj opløsning. Den er bindeleddet mellem Nova-softwaren og et bredt udvalg af 2D- og 3D-streamingkameraer. Dens særlige design gør det muligt at behandle alle relevante data hurtigt og effektivt.

Et væld af muligheder 
Kvaliteten og fleksibiliteten af Nova til RULER3000 gør det til det ideelle system for en lang række applikationer. Dette inkluderer kvalitetskontrol af bagværk og konfekture, hvor egenskaber som form og dimensioner kan kontrolleres i høj hastighed og sikre deres kvalitet, selvom der ikke er farvekontrast. Systemet er velegnet til de helt små emner, såvel som til højpræcisionsopgaver, såsom at kontrollere placeringen af metal kontakter omkring en halvlederchip under elektronisk enhedsmontering eller kvaliteten af svejsesamlinger.

Mere information

Ring til teknisk support og hør mere: +45 4582 6400
Skriv til teknik@sick.dk

Læs mere om Nova

Læs mere om Ruler3000

SICK A/S
Lejervej 17
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311

Kontaktperson

Ts
Teknisk support
teknik@sick.dk

Send til en kollega

0.047